Xbox vagy pc tuning?

Figyelt kérdés

Szerintetek emgéri venni Xbox360-at vagy inkább pc-t tiuningoljam hardware-ilag:)

50-60ezrem lenne rá:)

Lécci segíts!^^ köszi^^

2010. febr. 5. 20:34
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
ha ennyi pénzed van rá akkor xbox mert ennyi pénzből nem tudsz annyit tuningolni a pc-n h jövőbe ne kelljen ezt újra megtenned
2010. febr. 5. 20:38
 2/23 anonim ***** válasza:
Attól függ most milyen PC-d van. Énmondjuk xboxra nem pazarolnék pénzt, akkormár PS3, de az meg több
2010. febr. 5. 20:39
 3/23 anonim válasza:
szerintem azért írt xboxot mert másolt játékokkal szeretne játszani igaz? :) amit ugye a ps3-al nem lehet amugy én xboxot vennék leuntam már a sok pc tuningolást nincs rá elég pénzem
2010. febr. 5. 20:42
 4/23 A kérdező kommentje:

Igen hát ps3 is jolenne de nicsn annyi pénzem még játékokra:/:D:D

Hát gépem 1,6os dual core 256mb-s kari meg 1 gb ram

Énis gondolkodtam de lenne 40-50 ezer a hardware-k:/

Aztán ahogy fejlődik félév és újproci megint stb,stb..:/:D

szal én ink box melet gondolkodom:/:D

2010. febr. 5. 20:46
 5/23 anonim válasza:
ehez a géphez, hogy játszható legyen minden elég jó részletességgel nem elég 50k szóval xbox
2010. febr. 5. 20:50
 6/23 anonim ***** válasza:
Xbox egy hordó fos :SSSS
2010. febr. 5. 20:56
 7/23 anonim válasza:

Xbox egy hordó fos :SSSS

gondolom akkor neked az volt és megismerted az RROD fogalmát :)

2010. febr. 5. 21:07
 8/23 anonim ***** válasza:

Egy PC-n tudsz zenét hallgatni, szöveget szerkeszteni, képeket szerkeszteni, akár még filmet is, játszani is, internetezni is, és képes futtatni a rendszerváltás előtti játékokat.

Az XBox ezek egyikére sem képes :) na melyik a jobb, döntsétek el :D

2010. febr. 5. 21:09
 9/23 anonim válasza:
az igaz h PC-n lehet több mindent csinálni de neki már van egy PC-je amin tud ilyesmiket csinálni csak játszani nagyon nem és épp erre való az XBOX
2010. febr. 5. 21:12
 10/23 anonim ***** válasza:

Ezért nem látom semmi értelmét az XBox-nak...csak játékra készült, alig van hozzá játék, és ha tönkremegy, jóval nehezebb rendbehozni mint egy PC-t.

Lehet azzal védekezni hogy hát az XBox-ot legalább nem kell továbbfejleszteni állandóan.Ez igaz is,csakhogy egy éven belül kiadnak belőle egy újabb változatot, amit vagy megveszel egybe méregdrágán, vagy sehogy :)

2010. febr. 5. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!