Most akkor konzol vagy PC?
Az a helyzet, hogy még sosem volt konzolom, és nehéz lenne kettészedni a cuccokat, úgy hogy az egyik gépen csak játszanék, a másikon meg csak neteznék meg ilyesmi.
Alaphelyzetben csak egy gyenge PC-m van, a pénz az nem számít ANNYIRA, ha kell, akkor úgyis megveszek egy full gamer konfigot jóféle gamer hardverekkel, meg ott a logitech f710 vagy az xbox 360 kontroller, ami megintcsak full jóvá tenné a PC-t.
Ezeken nem múlik
Most egyből rá lehet vágni, hogy ha van pénz, akkor vedd a PC-t.
De nekem tetszik nagyon a PS4, és szeretnék egyet, de a kettő cucc nem megy együtt, MERTHOGY kellene egy 150 ezres PC is mellé a munka miatt, mivel a mostani gagyi.
Úgyhogy:
Egy 250 ezres PC vagy egy 150 ezres PC + egy PS4.
Ez a nagy rizikó, de az a baj, hogy ha ágyon fekszek, akkor nem tudok beszélgetni mondjuk skypon, kellene magam mellé egy laptop vagy egy tablet is.
Ez meg megint drága
Nem tudom már mi legyen.
Szarok a grafikára.
Most is lowon tolom a BF3-at 20FPS-el és mégse zavar? Na erre mit léptek? Úgyhogy ez kilőve.
De az a baj, hogy a haverok közül legalább három xbox one-t akar venni, (egy már meg is vette) ezzel nem is lenne semmi baj, DE A HÜLYÉKNEK A PS4 TETSZIK JOBBAN!
Egy csomó érvük szólt a PS4 mellett, és erre csak azért vesznek Xbox one-t, hogy tudják játszani a Forza 5-öt.
Normális az ilyen?
PC MASTERRACE!!
amúgy alap. 250 ért olyan gépet veszel hogy a konzolok nem érnek a közelébe.
Szerintem is PC lesz belőle, aztán kesőbb még egy konzol mellékplatformnak, ha néha kedvünk támad egy forza 5-höz vagy ilyesmi.
De akkor xbox one.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!