Most akkor konzol vagy PC?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy még sosem volt konzolom, és nehéz lenne kettészedni a cuccokat, úgy hogy az egyik gépen csak játszanék, a másikon meg csak neteznék meg ilyesmi.

Alaphelyzetben csak egy gyenge PC-m van, a pénz az nem számít ANNYIRA, ha kell, akkor úgyis megveszek egy full gamer konfigot jóféle gamer hardverekkel, meg ott a logitech f710 vagy az xbox 360 kontroller, ami megintcsak full jóvá tenné a PC-t.

Ezeken nem múlik

Most egyből rá lehet vágni, hogy ha van pénz, akkor vedd a PC-t.

De nekem tetszik nagyon a PS4, és szeretnék egyet, de a kettő cucc nem megy együtt, MERTHOGY kellene egy 150 ezres PC is mellé a munka miatt, mivel a mostani gagyi.

Úgyhogy:

Egy 250 ezres PC vagy egy 150 ezres PC + egy PS4.

Ez a nagy rizikó, de az a baj, hogy ha ágyon fekszek, akkor nem tudok beszélgetni mondjuk skypon, kellene magam mellé egy laptop vagy egy tablet is.

Ez meg megint drága

Nem tudom már mi legyen.

2014. dec. 31. 03:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ki nem szarja le melyiknek jobb a grafikája, meg melyik erősebb. Akinek ez fontos az vesz egy PC-t, konzolt 2 dolog alapján választ az ember. Milyen játékok vannak rá, mije van a haveroknak
2015. jan. 2. 13:21
 12/16 A kérdező kommentje:

Szarok a grafikára.

Most is lowon tolom a BF3-at 20FPS-el és mégse zavar? Na erre mit léptek? Úgyhogy ez kilőve.

De az a baj, hogy a haverok közül legalább három xbox one-t akar venni, (egy már meg is vette) ezzel nem is lenne semmi baj, DE A HÜLYÉKNEK A PS4 TETSZIK JOBBAN!

Egy csomó érvük szólt a PS4 mellett, és erre csak azért vesznek Xbox one-t, hogy tudják játszani a Forza 5-öt.

Normális az ilyen?

2015. jan. 2. 15:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Mint mondtam két dolog alapján választ az ember konzolt. Játékok, barátok.
2015. jan. 2. 17:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Akkor tuti a PC a nyerő, azon legalább 10 haver kockul, de az a baj hogy csak a CS:GO most az isten, én meg leszarom a CS-t.
2015. jan. 3. 01:03
 15/16 anonim válasza:

PC MASTERRACE!!

amúgy alap. 250 ért olyan gépet veszel hogy a konzolok nem érnek a közelébe.

2015. jan. 3. 01:39
 16/16 A kérdező kommentje:

Szerintem is PC lesz belőle, aztán kesőbb még egy konzol mellékplatformnak, ha néha kedvünk támad egy forza 5-höz vagy ilyesmi.

De akkor xbox one.

2015. jan. 3. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!