Egy hónapos Xbox 360 Gold tagsággal lehet letölteni ingyen játékokat?
Karácsonyra kaptam egy 360 konzolt, amihez járt ajándékba egy egy hónapos gold előfizetés. Beaktiváltam a kódot, el is kezdtem letölteni az aktuális játékot (valami SSX), de 80%-nál a konzol lenullázta a letöltést. Megpróbáltam még egyszer, de ugyanígy jártam.
Tehát akkor nem tölthetek le teljes játékot, csak a multit lehet kipróbálni az egy hónap alatt?
Biztos, hogy nincs tele, mert még 460 Gb van szabadon... Azóta átböngésztem az Xbox oldalát és ezt találtam:
Bizonyos játékok vagy konzolcsomagok feltöltőkódot vagy tokenkódot tartalmazhatnak, amelyek Xbox Live Gold tagságot adnak. Az Xbox Live Gold tagság akkor indul el, amikor beváltja a feltöltőkódot vagy tokenkódot.
Ha beváltok egy promóciós Xbox Live Gold tokent, le tudom tölteni az ingyenes játékokat?
Nem, nem lesz jogosult. Aktuális Xbox Live Gold tagsággal vagy hitelkártyát igénylő próbaverzióval kell rendelkeznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!