Mit válasszak? Telefon+tablet vagy telefon+konzol?
Figyelt kérdés
Most van egy nagyon jó táblagépem, és egy gyenge telefonom. Szeretnék mostmár egy csúcskategóriás telefont, de egy konzol is jó lenne. A telefont mindenképp megveszem, de arra is gondoltam hogy a táblagépet cserélném egy XBox Onera. Van asztali gépem is, de azt nem használom szinte soha, azt nem szeretnék venni. Ti mit választanátok a helyemben?2014. dec. 28. 20:02
1/6 anonim válasza:
Telefon+konzol.
A tablet lényegében egy nagyon nagy képernyős telefon, ugyanazt tudja, persze a nagy képernyőn szinte mindent jobb csinálni és az aksija is jobban bírja, viszont azt nem tudod csak úgy zsebre vágni, ezért jóval limitáltabban tudod használni.
3/6 Jófej:D válasza:
Telefon+konzol azért amit az első írt
4/6 anonim válasza:
telefon+konzol
Tablet, ugyanazt tudja, amit a telefon.
5/6 anonim válasza:
telefon+konzol mindenképpen...
Ha tényleg jó telefont veszel, semmi szükség tabletre.
6/6 A kérdező kommentje:
Csak most tabletem van es annyira hozzászoktam, hogy nem tudom hogy bírnám e nélküle.
2014. dec. 30. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!