Most akkor konzol vagy PC?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy még sosem volt konzolom, és nehéz lenne kettészedni a cuccokat, úgy hogy az egyik gépen csak játszanék, a másikon meg csak neteznék meg ilyesmi.

Alaphelyzetben csak egy gyenge PC-m van, a pénz az nem számít ANNYIRA, ha kell, akkor úgyis megveszek egy full gamer konfigot jóféle gamer hardverekkel, meg ott a logitech f710 vagy az xbox 360 kontroller, ami megintcsak full jóvá tenné a PC-t.

Ezeken nem múlik

Most egyből rá lehet vágni, hogy ha van pénz, akkor vedd a PC-t.

De nekem tetszik nagyon a PS4, és szeretnék egyet, de a kettő cucc nem megy együtt, MERTHOGY kellene egy 150 ezres PC is mellé a munka miatt, mivel a mostani gagyi.

Úgyhogy:

Egy 250 ezres PC vagy egy 150 ezres PC + egy PS4.

Ez a nagy rizikó, de az a baj, hogy ha ágyon fekszek, akkor nem tudok beszélgetni mondjuk skypon, kellene magam mellé egy laptop vagy egy tablet is.

Ez meg megint drága

Nem tudom már mi legyen.

2014. dec. 31. 03:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
250000 pc
2014. dec. 31. 04:54
 2/16 anonim ***** válasza:
Hasonlóan gondolkodtam én is még egy pár hónappal ezelőtt . Nem igazán lehet választani közöttük mert:a konzol jó , kényelmes, csak berakod a CD-t vagy még azt sem és rögtön megy. Ellenben ha normális játék élményt akarsz pl multi akkor kell venned elofizut, ami megint plusz kiadás . Én a gépet választottam . Teljesítményre nincs bajom, viszont nehány játék olyan szinten igénytelenül van megcsinálva , hogy a falhoz kellene csapni a fejlesztőket. Pl GTA 4. Szóval vagy fizetsz a konzol mellett vagy szívsz a géppel ...:)
2014. dec. 31. 07:34
 3/16 anonim ***** válasza:

"konzol jó , kényelmes, csak berakod a CD"

LOL. Berakod a CD-t és vársz egy órát a frissítésekre, mert a CD-re egy jó esetben alpha állapotú játékot tettek, amit a frissítésekkel felpofoznak betára.

Ez a konzol élmény áttolódott PC-re a steam miatt, ott tényleg csak egy gombnyomás, 10 perc alatt lejön(netsebesség függő), telepíti magának a cuccait(direktx stb.) és játszhatsz. Megvetted fél/negyed/töredék áron, hamarabb játszhatsz vele.

Igazából az a kérdés, hogy meg tudod-e szokni a controllert. Én nem tudtam, nem is vettem konzolt. Borzalmasan kaotikus és pontatlan az egér-billentyűzet pároshoz képest

2014. dec. 31. 09:08
 4/16 Vortrex ***** válasza:

3# Ez hülyeség. A frissítés meg egy opcionális dolog, nem kötelező és nem is naponta jön ki.

A konzolban tényleg csak az a jó, hogy egyből viszi a játékokat a legjobb minőségben, elég kényelmes megoldás. A pc-re viszont ezer tört játékot lehet leszedni ingyen, és egy jó számítógépre mindenkinek szüksége van, ezért szokott általában a pc-re esni a választás.

Amúgy ez a kérdés már ott értelmetlen, hogy 150.000-ből simán össze lehet rakni egy olyan gépet, ami évekig lazán vinni fogja a legújabb játékokat is, szóval ha csak munkára kéne (mondjuk irodai, nem pedig 3D grafikus ábrázolásra vagy filmszerkesztésre), 100 ezer alatt is bőven kijön.

2014. dec. 31. 09:25
 5/16 Vortrex ***** válasza:

Két napja raktam össze barátomnak egy gamer gépet, [link]

Itt a számla az alkatrészekről, az utolsó négy értelemszerűen csak kiegészítő, a gép maga 155 ezerben állt meg, de ebből is még 20-30 ezer visszamenthető, ha a régi gépből rakod át a házat, merevlemezt, tápegységet(ha elbirja), cd-dvd olvasót. Elég pöpec gépet lehet kihozni ennyi pénzből

2014. dec. 31. 10:21
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A kontroller megszokás nem szempont, voltam a media marktba kipróbáltam mindkét nextgent, hát a PS4 kontroller az nagyon jó, úgy érzem, nem is érdekelne az FPS nehézség, ilyen jó kontrollert pillanatok alatt megszoktam.

A gép keret meg tuti minimum 150 ezer, mert videók szerkesztésére is kell, meg letömöríteni, ilyesmik, de szerintem 150 elég rá, mert a tömörítési idő nem kérdés, ráér tömöríteni

2014. dec. 31. 11:34
 7/16 A kérdező kommentje:

De azért egy logitech g502 egér is olyan mint a "Dualshock4 egér változata", egy ilyen egér egy jó forgószékkel meg stb. azért kényelmes.

Ezért nem tudok dönteni

2014. dec. 31. 11:35
 8/16 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen játékra.

Ha érdekelnek a PS4 exkluzív címei akkor mindenképpen PS4.

Ha olyan érdekel ami kijött PC-re is, akkor válassz 2 közül.

Ha pedig olyan érdekel ami csak PC-re jött ki akkor természetesen PC

2015. jan. 1. 08:03
 9/16 A kérdező kommentje:

Igazából jók az exkluzívok, tetszenek, PC-n nem tetszik semmi olyan, ami exkluzív lenne.

De itt még bekapcsolódik az xbox one is, merthogy annak is talán még jobbak az exkluzívjai, és egy pár ismerős is xbox one-t akar

2015. jan. 1. 13:05
 10/16 anonim ***** válasza:
XBox Onet ne vegyél. Úgy elcseszték ahogy van. Csak azért akarnak azt venni mert szerintük jobb volt mint a PS3 és ezért azt hiszik ez is jobb mint a PS4.
2015. jan. 2. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!