Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy van ez a PlayStation Plus?

Hogy van ez a PlayStation Plus?

Figyelt kérdés

Én egyenlőre annyit tudok, hogy megveszed a PS4-et, beszereled, előfizetsz a multira, veszel játékot, és mehet.

De sokat hallom, hogy mindig kapnak ingyen játékokat, például ott az Outlast, ez is szempont nekem, mert kijött PS4-re és szeretném játszani.

Azt olvasom, hogy ingyen lehetett tölteni valamelyik februári PS4 kínálatból, de akkor most tegyük fel befizetek 1 évre, és ugye kapok játékokat, de azok örökre megmaradnak vagy csak 1 hónapig játszhatom?

Az outlast is eltűnik, és továbbra is elő kell fizetni ha játszok vagy hogy van ez?

2014. nov. 25. 18:38
 1/7 anonim válasza:
Abban a hónapban,ha letöltöd nem tűnik el,viszont ha nem leszel ps+ előfizető nem játszhatsz vele.Így értelemszerűen előfizetsz és játszhatsz.
2014. nov. 27. 18:05
 2/7 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm szépen.

És a játékokat egytől-egyig meglehet venni digitálisan is?

És ha digitális hogy lehet átadni? Mert azt hallottam, engedélyezett az átadás.

2014. nov. 27. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell hozzá semmi engedély. az accountod eladod, ha valaki ,megveszi, de szerintem jobb ha lemezen veszi meg az ember.
2014. nov. 27. 20:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, de úgy hallottam, hogy külön játék átadható.

És ha digitálisan veszem meg, akkor ott van, hogy játék küldése? Ha lemezen, akkor pedig csak szimplán odaadom?

Mert ezt nem értem csak...

2014. nov. 27. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
lemezen csak szimplán eladod, nem tudom,hogy játékot digitálisan át lehet e küldeni másnak, nem akarok hülyeséget mondani.
2014. nov. 27. 22:18
 6/7 A kérdező kommentje:

Olvastam az oldalán: "Bármelyik dobozos játékosat kölcsönadhatod"

Szerintem csak dobozost lehet.

2014. nov. 28. 00:02
 7/7 anonim válasza:
Csak dobozost.
2014. dec. 6. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!