Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ekkora TV jó ebbe a szobába?

Ekkora TV jó ebbe a szobába?

Figyelt kérdés

A szobám 3x4 méteres és venni akarok PS4-et, egy 80cm-es TV-vel, van kint 102-es TV, de ott nem játszhatok amikor kedvem van, mondjuk én este nyugisan szeretek, akkor meg a család TV-zik és semmi kedvük a lövöldözést meg a stb. dolgot hallgatni.

A TV a fejemtől 3,5 méterre lenne, jó lesz ez a TV?

2014. nov. 24. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
nagy lesz az a tv szerintem!
2014. nov. 24. 21:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Hogy-Hogy?
2014. nov. 24. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Dehogy lesz nagy... nekem is 80 cm-es van a ps3-hoz, mondjuk én kb 1 méterről szoktam ülni tőle, nekem úgy a legjobb. Még 2 méterről is okés, de messzebbről már nem igazán, ahhoz nagyobb kéne szerintem.
2014. nov. 24. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az én szobám is ekkora és az ágy végébe van egy 106 centis tv a falnak dőlve végtelenül jó rajta játszani.
2014. nov. 24. 23:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt gondolom, de kint van 102-es, és ide nem kellene nagyobb.
2014. nov. 24. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!