Mi lesz később ebből a platformháborúból?
Én PC-s játékos vagyok.
Ugye van a konzol, ami direkt játékra lett kitalálva, meg a kontroller is már-már az elektronikus játék szimbóluma.
De a PC mégis sokkal több mindent ígér, mindenféle szabad játékeszköz kiélhető rajta, legyen az akár még kontroller is vagy kormány.
De viszont ezt mindet elrontja a sok kalózkodás.
Ezáltal nagyon tartok attól hogy később alig jönnek ki majd játékok PC-re, például a GTA V is csak januárba jön ki és ki tudja még mivel fognak így csinálni, pedig a PC jobb játékra szerintem, és ez mind a rohadt kalózkodás miatt van.
Nagyon félek hogy a jövőben már nem csak az exkluzívok lesznek így, és nem csak csúszni fognak, hanem még ki sem jönnek PC-re.
Mi lesz ebből? Később át kellesz állni konzolra?
Mert néha úgy érzem, hogy a gamer PC-ben már csak a Counter Strike féle cuccok tartják az életet.
Nekem nincs bajom a konzollal, simán vennék, 1 PC-s játékot se hiányolnék, de mellette PC már nem férne el, pedig az kell, nem csak játékra.
Nekem a legjobb az konzol és laptop lenne, de a laptop drága, és így nem húzná ki sokáig és nekem legalább 5 évre kéne egy laptop és max. 200-at szánnék rá, és nagyon enyhe videóvágásra, szerkesztésre is kellene.
Szerintetek van miért aggódni a jövőhöz kapcsolódóan, vagy nincs?
200ért jó laptopot lehet venni ami nem csak öt évig fogja bírni hanem tovább is.
A konzolon játszani nagy képernyős tvén meg maga a kánaán.
Hát igen, nagyon nyálcsorgató volt még olvasni is a soraidat, főleg hogy nekem is így lenne a legjobb.
De a laptoptól félek legjobban, mert sosem volt még és a gép hiánya miatt is izgulok, de leginkább a drága ár és a kérdéses kellemes használhatóság miatt, mert tényleg szeretném hogy még 5 év múlva is meg tudjak szerkeszteni egy kisebb, mezei videót, introt-outrot belerakni stb. nem olyan ipari videókészítésről lenne szó.
De egyébként szerintem a gép hiányával nem lesz gond, mert 3 évig volt gépem, aztán elromlott, és 2 évig egy samsung galaxy minin kellett megélnem, áhh, még visszagondolni is rossz.
Most kicsivel több mint egy éve van új gépem, de olyan 60 ezres.
Köszönöm!
Mit gondolsz, ha nem romlik el, 5 évig kényelmesen húzná egy ilyen cucc?
" tartok attól hogy később alig jönnek ki majd játékok PC-re, például a GTA V is csak januárba jön ki és ki tudja még mivel fognak így csinálni"
Én erre csak annyit mondok, hogy kijött ps3ra és xbox 360 ra a GTA V és mind a 2 konzol bőven törhető volt mikor kijött
Szal ilyen téren kalózkodás ott is van
Most ha hirtelen egy elméletet kéne mondanom azt mondanám, hogy Rockstar "leszerződött" a konzolosokkal, hogy többen vegyenek xboxot vagy ps3at, majd ps4-el x1-el ugyan ez el lett játszva
Rendben, majd figyelek rá.
Tudnál egyet linkelni, ami 200-ért jó vétel lenne egy pár évre? Amire kell, meg hogy max. mi lenne rajta, leírtam.
Vagyis nem írtam, de alap az netezés, kapcsolattartás.
Ezenkívül csak nagyon enyhe vidi, kép, szövegszerkesztés, pl. vidit egy kicsit átalakítani, meg intro-outro, és persze rajta lenne a counter strike, meg a régebbi játékok csak, max. egy BF3 meg Far Cry 3 lenne rajta, de az se sokáig, mivel utána egyre több minden jön konzolra, ezeket meg megunom.
Úgyhogy játékra max. egy évig kellene, amíg átzökkenek konzolra, utána csak a vidi, kép, szöveg cuccok enyhén, és net, kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!