Milyen lesz a később megjelenő játékok fő platformja?
Gamer PC-t akarok venni, de azt hallottam, hogy egyre jobban a konzolra fognak játékok jönni, és egyre kevesebb PC-re.
Mert a GTA V most is csak később jön ki, az exkluzívok az más, azt megértem, de nyugtassatok meg, hogy a távol jövőben is ugyanúgy meglesznek a játékok PC-re is.
Az mindegy, hogy mennyivel később, de meglesznek ugye?
Hát igazából a mostani gépemet, amin a BF3 is közepesen fut el, szinte csak játékra használom, és ha vennék egy konzolt, akkor ebbe is vennék egy videókártyát, hogy azért tudjunk játszani itt is.
Én is nagyon rizikózok, hogy melyiket vegyem.
De tényleg a gépen 95%-ban játékra használom.
Skype, facebook, meg office, meg pár cucc, amit használok rajta.
Mellesleg 2 haverom is PS4-et akar venni.
Így szerinted?
"Mellesleg 2 haverom is PS4-et akar venni."
Gondolom akartok multizni. Ha nem tartanak fent mellette játékra gépeket, és mindhárman képesek vagytok megvenni a játékokat... Akkor lehet az lenne a legjobb, ha te is PS4-et vennél.
Hát igen, akarunk multizni, és tudjuk az árakat, de azért rizikózok, mert a mostani PC kontrollerek már majdnem minden játékot támogatnak, és egy nagyobb monitor, egy kontroller, egy csiptetős mikrofont elvezetek az ágyra, 5.1 hangfal, és ugyanott vagyok, mintha PS-eznék, és a grafika is szebb, persze nem sokkal, de úgy tudom PC-n szebb.
Amúgy ha PC mellett döntenék, akkor 230.000 Ft-ot szánnék rá kb.
Annyiért írtam össze egy csúcs gépet, mert nem szeretném fejleszteni legalább 2 évig.
Na?
"koszos konzolos parasztok"
Konzolon és pc-n is játszom, de te szimplán egy koszos bunkó paraszt vagy.
Köszönöm, elvégre tényleg, a PC-be minden ott van.
És amit írtam, hogy ha veszek kontrollert stb. ugyanott vagyok, de azért jó a PS4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!