Roli901214 kérdése:
Megvehetem most az IPAD MINI-t vagy érdemes már megvárnom az ősszel megjelenő IPAD MINI 2-t?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy ipadot, csakis MINI jöhet szóba a hordozhatósága miatt. Az ipad 4 hardvere nagyon jó, de hatalmas 10 colos kijelző es csunya vastag burkolat a szelein, nem tetszik. Voltam meglesni a kezembe is vettem a MINI-t tényleg nem olyan szep mint a retina display-es ipad 4, de nekem igy sem tűnik annyira pixelesnek az 1024x768as felbontas 7,9"os kijelzőn. A hardvere az ipad 2-é tudom de ha minden igaz ekkora felbontasra (játékokra, alkalmazások futtatására) untig elégnek kellene lennie. Na a lényegre térek: BOLOND LENNÉK HA MÁR MOST MEGVESZEM A SIMA IPAD MINI-t? VAGY MINDENKEPP MEGVARJAM MAR AZ ÚJ SZÉRIÁT?2013. máj. 13. 21:27
1/22 anonim válasza:
Most is megveheted. Tökéletes eszköz, elégedett vagyok vele.
2/22 anonim válasza:
Egyaltalan nem pixeles a kep a Minin. Csak csodalkoztam en is amikor megvettem 3 hete es bekapcsoltam, hogy milyen szep. Minden jatek hibatlanul fut, akadasmentesen az Avplayerrel pedig a filnezes is hibatlan.
3/22 anonim válasza:
Én biztos hogy megvárnám a következő mini-t! Na meg az sem biztos hogy ősszel jön, lehet hogy most júniusba!
Most jó vásárnak tűnik de pl ha most nyáron jön akkor falnak tudnál menni, hogy miért vetted meg!
Én iphone-val jártam így megvettem a 4S-t és utána jött az 5.
4/22 anonim válasza:
Mivel fél éve jelent meg a Mini így esélytelen az év végétől előbbi új megjelenése. Fél évente nem adnak ki új szériát. Másrészt 20-30 ezerrel biztos drágább lesz a kettes és mivel a Mini 1 is hibátlan, felesleges várni.
6/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat hát igen legszívesebben még most bemennék az üzletbe és megvenném főleg ha tudnam h meg fel evet kell ra varni. Az a gáz hogy mindenki mást mond neten is :/ Én már 3 honapot se biztos h kibirok nemh felet azt tuti nem.... áááá nem tudom micsinajjak!!! :D
2013. máj. 14. 17:06
7/22 anonim válasza:
Ne habozz, vedd meg. Szep a kepe, kontrasztos. Jo rajta a bongeszo, Skypeon hasznalhatod mindketto HD kamerat es minden jatek hibatlanul fut rajta. Zene, videolejatszasra, e-book olvasasra is teljesen korrekt. Kerdezz ha valamit kihagytam.
8/22 A kérdező kommentje:
Azt hiszem meggyőztetek :) Sietve megrendelem :D
2013. máj. 14. 20:30
9/22 A kérdező kommentje:
De most komoylan fél évet nem igen akarok várni a retinas ipad minire ugyhogy mindenkepp beruhazok egy fekete minire bár feher is teccik na meg eldöntöm hehe :D
2013. máj. 14. 20:31
10/22 anonim válasza:
En is feheret akartam, de fekete lett. Nem bantam meg :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!