Roli901214 kérdése:
Megvehetem most az IPAD MINI-t vagy érdemes már megvárnom az ősszel megjelenő IPAD MINI 2-t?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy ipadot, csakis MINI jöhet szóba a hordozhatósága miatt. Az ipad 4 hardvere nagyon jó, de hatalmas 10 colos kijelző es csunya vastag burkolat a szelein, nem tetszik. Voltam meglesni a kezembe is vettem a MINI-t tényleg nem olyan szep mint a retina display-es ipad 4, de nekem igy sem tűnik annyira pixelesnek az 1024x768as felbontas 7,9"os kijelzőn. A hardvere az ipad 2-é tudom de ha minden igaz ekkora felbontasra (játékokra, alkalmazások futtatására) untig elégnek kellene lennie. Na a lényegre térek: BOLOND LENNÉK HA MÁR MOST MEGVESZEM A SIMA IPAD MINI-t? VAGY MINDENKEPP MEGVARJAM MAR AZ ÚJ SZÉRIÁT?2013. máj. 13. 21:27
11/22 anonim válasza:
De nem értem miért van mindenki annyira oda a miniért!?
Egy ipad 4 sokkal erősebb + retina kijelző (és nagyobb is) és minimálissan drágább!
Ipad mini 16 gb kb 90-100 körül van a neten
Ipad 4 16GB 120-125 körül már kapható!
12/22 anonim válasza:
22:43 Akkor te vegyél azt. Egészségedre.
13/22 A kérdező kommentje:
Na végre! már megrendeltem hosszú olvasgatas es alvatlansag után xD már alig várom majd megirom hogy mennyire leszek megelegedve vele :)
2013. máj. 15. 22:15
14/22 anonim válasza:
Ok Roli majd ird meg. Nekem bejött, szerintem neked is be fog ;-)
15/22 anonim válasza:
Melyik színt/Gb-ost rendelted? Wifis vagy Wifi+4g?
16/22 A kérdező kommentje:
Meglett fekete Wifis 16GB-os eleg az nekem eddig egyszerűen nehéz nem imádni :) Viszont gondjaim vannak az APPLE ID megadással. Valamiert először miutan mindent megadtam regisztraltam stb. es lehuztam valamit app storeról engedte, és amikor legközelebb akartam huzni mar olyanokat ir ki hogy: "IMPROVE APPLE ID SECURYTY - to help ensure the security of your apple id, choose three security questions and answer." --> De en ezeket már azt hiszem megadtam akkor miert kéri ismét?? :/
2013. máj. 18. 15:17
17/22 anonim válasza:
Az összes biztonsági kérdést és választ töltsd ki.
19/22 A kérdező kommentje:
Azt kitoltottem es azota renben van mar sok mindent lehuztam.. Azota csak a jelszavat keri, beirom es jon is storerol amit szeretnek ;-)
2013. máj. 19. 13:22
20/22 anonim válasza:
Akkor jó, nálam is így van. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!