Roli901214 kérdése:

Megvehetem most az IPAD MINI-t vagy érdemes már megvárnom az ősszel megjelenő IPAD MINI 2-t?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy ipadot, csakis MINI jöhet szóba a hordozhatósága miatt. Az ipad 4 hardvere nagyon jó, de hatalmas 10 colos kijelző es csunya vastag burkolat a szelein, nem tetszik. Voltam meglesni a kezembe is vettem a MINI-t tényleg nem olyan szep mint a retina display-es ipad 4, de nekem igy sem tűnik annyira pixelesnek az 1024x768as felbontas 7,9"os kijelzőn. A hardvere az ipad 2-é tudom de ha minden igaz ekkora felbontasra (játékokra, alkalmazások futtatására) untig elégnek kellene lennie. Na a lényegre térek: BOLOND LENNÉK HA MÁR MOST MEGVESZEM A SIMA IPAD MINI-t? VAGY MINDENKEPP MEGVARJAM MAR AZ ÚJ SZÉRIÁT?

2013. máj. 13. 21:27
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Halli ennél jobb cuccosom még nem volt le se tudom tenni :D Még egy olyan kérdésem van hogy ti használtok hozzá valamiféle védő tokot? Szeretnék venni rá egyet de aza icover tok amiért egyébként 30€-ót kérnek nálunk Szlovákiába, nem nagyon akaródzik mert szerintem fele annyit se ér aza cucc. Nekem olyan kéne hogy ha neadj isten leejtem ne repedjen meg az oldala, hátlapja vagy kijelzője. Szilikon tokot sokan szidjak ha van erre is egyáltalán mint iphone4 vagy 5re. Szóval olyat hogy általános használat mellett se karcolodjon nekem legyen valami védője, bőrtok talán még jobb lenne :)
2013. máj. 20. 10:56
 22/22 anonim ***** válasza:
Én eddig nem vettem rá tokot, mert csak itthol használom, de már Hama tokot 5700 forintért láttam a Media Marktba. De az nem bőr. A bőr tok olyan 8-9 ezer forint rá és a márkája Case Logic.
2013. máj. 20. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!