Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen lesz a később megjelenő...

Milyen lesz a később megjelenő játékok fő platformja?

Figyelt kérdés

Gamer PC-t akarok venni, de azt hallottam, hogy egyre jobban a konzolra fognak játékok jönni, és egyre kevesebb PC-re.

Mert a GTA V most is csak később jön ki, az exkluzívok az más, azt megértem, de nyugtassatok meg, hogy a távol jövőben is ugyanúgy meglesznek a játékok PC-re is.

Az mindegy, hogy mennyivel később, de meglesznek ugye?

2014. nov. 12. 17:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én venni akartam egy XBOX ONE-t, de előbb kipróbáltam, hogy egyáltalán milyen az irányítás egy PC-s Controllerrel. Borzalmas volt, pedig rászántam több órát hátha megszokom és megszeretem. Játszani egér billentyűzet párossal a legjobb
2014. nov. 12. 20:25
 12/19 A kérdező kommentje:

Hát mondjuk az igazi kontroller élmény a konzolnál van meg.

Egyébként nekem csak játékra kell a cucc.

Úgyhogy nem tudom.

Később úgyis veszek laptopot, meg itt a gépem, amibe rakok egy 1GB vidikarit, és a BF3-at elviszi simán.

Ezért gondoltam a konzolra erősen, mert így jól kijönne, nem lenne PC hiányom, és a konzol full játékra tervezett.

Hát nem tudom...majd meglátom még....

2014. nov. 12. 20:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy igazi kontroller élmény?? full ugyanaz mint a pc-s(ha akarod akkor még ugyanúgy is néz ki)
2014. nov. 12. 20:38
 14/19 A kérdező kommentje:
Jaa, azthittem, hogy PC-n rossz volt, mert nem olyan mintha konzolon játszanád.
2014. nov. 12. 20:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Ja nem, rákötöttem a pc-m a 120 centis tv-mre, elnyúltam a kanapén és játszottam, de nem vált be a kontrolleres irányítás. Borzalmas volt célozni például
2014. nov. 12. 21:27
 16/19 anonim ***** válasza:
#15: azért azt vedd figyelembe, hogy PC-n elsősorban (illetve: szerencsés esetben) nem arra optimalizálják a játékot, hogy kontrollerrel vezéreld, míg konzolon ez ugye alap. Félre ne értsd: szerintem is jobb a billentyűzet-egér (FPS-hez legalábbis biztosan), de konzolon vannak könnyítések is, nem véletlenül nincs cross-platform multiplayer...
2014. nov. 12. 21:43
 17/19 A kérdező kommentje:

Akkor szerintetek mit vegyek?

A cuccot csak játékra használnám, meg van amúgy egy 90 ezres gépem, 19" monitor, és szimpla egyszerű hardvererek és tényleg bele egy 1GB videókártya és a BF3-at már tényleg viszi, mert az nem jött PS4-re.

Viszont ha PS-t veszek, akkor sokat kell költeni a játékra, és évente is fizetni kell a multiért.

Meg még meg kell vennem mellé a TV-t, meg egy kisebb hangrendszert.

Ha pedig komplett PC-t veszek, az meg méregdrága, aztán fejleszthetem.

Szerintetek az én helyzetemben melyik lenne ideálisabb?

Csak ebbe még az a bukkanó, hogy ha PS mellett döntök, akkor nem nagyon engedik anyáék, mert csak játékra jó, és meglátnák a játékok árát....áhh

2014. nov. 12. 23:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor nem is értem mi a probléma, ha a szüleid nem engedik a PS4-et. Régebben volt egy ugyanilyen kérdés ahol levezettem szépen, hogy hosszútávon melyik éri meg jobban, belekalkulálva a játékok árát, és a pc fejlesztését, és ha jól emlékszem akkor évi 5 játék felett már a gamer pc volt az olcsóbb összességében(úgy is, hogy a játékokat megvetted steamen)
2014. nov. 13. 06:13
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen, végül én is a PC mellett döntöttem, mellesleg a winsows 8.1-nek a felülete már majdnem olyan mint egy konzolnak, és elég jó, hogy eredetileg a gép való a fontosabb dolgokra, a konzol meg játszani, mégis a PC-t úgy felhúzták.
2014. nov. 13. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!