Milyen lesz a később megjelenő játékok fő platformja?
Gamer PC-t akarok venni, de azt hallottam, hogy egyre jobban a konzolra fognak játékok jönni, és egyre kevesebb PC-re.
Mert a GTA V most is csak később jön ki, az exkluzívok az más, azt megértem, de nyugtassatok meg, hogy a távol jövőben is ugyanúgy meglesznek a játékok PC-re is.
Az mindegy, hogy mennyivel később, de meglesznek ugye?
Hát mondjuk az igazi kontroller élmény a konzolnál van meg.
Egyébként nekem csak játékra kell a cucc.
Úgyhogy nem tudom.
Később úgyis veszek laptopot, meg itt a gépem, amibe rakok egy 1GB vidikarit, és a BF3-at elviszi simán.
Ezért gondoltam a konzolra erősen, mert így jól kijönne, nem lenne PC hiányom, és a konzol full játékra tervezett.
Hát nem tudom...majd meglátom még....
Akkor szerintetek mit vegyek?
A cuccot csak játékra használnám, meg van amúgy egy 90 ezres gépem, 19" monitor, és szimpla egyszerű hardvererek és tényleg bele egy 1GB videókártya és a BF3-at már tényleg viszi, mert az nem jött PS4-re.
Viszont ha PS-t veszek, akkor sokat kell költeni a játékra, és évente is fizetni kell a multiért.
Meg még meg kell vennem mellé a TV-t, meg egy kisebb hangrendszert.
Ha pedig komplett PC-t veszek, az meg méregdrága, aztán fejleszthetem.
Szerintetek az én helyzetemben melyik lenne ideálisabb?
Csak ebbe még az a bukkanó, hogy ha PS mellett döntök, akkor nem nagyon engedik anyáék, mert csak játékra jó, és meglátnák a játékok árát....áhh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!