Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi lesz később ebből a platfor...

Mi lesz később ebből a platformháborúból?

Figyelt kérdés

Én PC-s játékos vagyok.

Ugye van a konzol, ami direkt játékra lett kitalálva, meg a kontroller is már-már az elektronikus játék szimbóluma.

De a PC mégis sokkal több mindent ígér, mindenféle szabad játékeszköz kiélhető rajta, legyen az akár még kontroller is vagy kormány.

De viszont ezt mindet elrontja a sok kalózkodás.

Ezáltal nagyon tartok attól hogy később alig jönnek ki majd játékok PC-re, például a GTA V is csak januárba jön ki és ki tudja még mivel fognak így csinálni, pedig a PC jobb játékra szerintem, és ez mind a rohadt kalózkodás miatt van.

Nagyon félek hogy a jövőben már nem csak az exkluzívok lesznek így, és nem csak csúszni fognak, hanem még ki sem jönnek PC-re.

Mi lesz ebből? Később át kellesz állni konzolra?

Mert néha úgy érzem, hogy a gamer PC-ben már csak a Counter Strike féle cuccok tartják az életet.

Nekem nincs bajom a konzollal, simán vennék, 1 PC-s játékot se hiányolnék, de mellette PC már nem férne el, pedig az kell, nem csak játékra.

Nekem a legjobb az konzol és laptop lenne, de a laptop drága, és így nem húzná ki sokáig és nekem legalább 5 évre kéne egy laptop és max. 200-at szánnék rá, és nagyon enyhe videóvágásra, szerkesztésre is kellene.

Szerintetek van miért aggódni a jövőhöz kapcsolódóan, vagy nincs?

2014. nov. 23. 21:31
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Így szerintem ha nem romlik el idő előtt, sok időt ki kellene húznia, mert csöppet sem vagyok olyan vastagon, hogy egy 200 ezres cuccot 2 év múlva már cseréljek, de persze karban lenne tartva, hűtés, tisztíttatás, és átpasztázás, nagyon megszeretem becsülni cuccaim, mivel szeretem őket, meg windows újrarakás.
2014. nov. 24. 16:52
 12/23 anonim ***** válasza:
hát most ahogy olvasom, hogy mire kell jobban járnál egy asztali pc-vel feltéve , ha nem fontos a hordozhatóság
2014. nov. 24. 17:23
 13/23 A kérdező kommentje:

Nem fontos, és lehet hogy inkább azt veszek, már összeírtam egy jót 125 ezerért.

De még a kérdésem az lenne, hogy lehet PS4-re skype-ot meg ilyeneket tenni, meg néha elböngészgetni rajta?

2014. nov. 24. 17:57
 14/23 A kérdező kommentje:
Mert akkor az még egy problémát megoldana, mert szeretek beszélni közben a haverokkal, még ha nem is együtt játszunk, és ők gépen vannak.
2014. nov. 24. 17:58
 15/23 A kérdező kommentje:

De egyébként ha mégis laptop mellett döntenék, te ilyen célokra milyen laptopot ajánlasz maximum 200-ért?

De még mindig mondom, hogy fő dolog az csak netezés és kapcsolat.

Néha, mondjuk hetente, havonta egy-két videóba berakok egy introt-outrot, szerintem semmitse számít.

Játék megint semmi.

2014. nov. 24. 18:58
 16/23 A kérdező kommentje:
Legalább 5 évig szeretném ha kihúzná, persze tudom, hogy addigra már azért nem olyan lesz, sőt, de attól még azt használnám akkor is
2014. nov. 24. 18:59
 17/23 anonim ***** válasza:
5 évig laptop hát én abba nem bíznék, mármint elavulna addigra, játékok nélkül egy integrált vidikaris valami inteleset.
2014. nov. 24. 19:18
 18/23 A kérdező kommentje:
És ha dedikált, akkor meddig tartana ki?
2014. nov. 24. 19:25
 19/23 anonim válasza:

1 laptop normálisan 3-4 év...

Csak a gyártók mondják azt hogy 5-6 év is akár..

2014. dec. 1. 14:29
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszi, hát az a 3-4 év is elég jó szerintem, de asszem PC-t veszek inkább, mert nem csak játszok, pedig szeretem nagyon a kontrollert, de mégsem lesz jó, mondjuk FPS-t amúgy is jobb egeren, TPS-re meg a többire rá lehet rakni egy modern kontrollert, ami már majdnem mindent támogat, meg max. a minecraftot vicces lenne kontrollerrel játszani PC-n, ott nem kell annyira pontosan célozni
2014. dec. 1. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!