Mi lesz később ebből a platformháborúból?
Én PC-s játékos vagyok.
Ugye van a konzol, ami direkt játékra lett kitalálva, meg a kontroller is már-már az elektronikus játék szimbóluma.
De a PC mégis sokkal több mindent ígér, mindenféle szabad játékeszköz kiélhető rajta, legyen az akár még kontroller is vagy kormány.
De viszont ezt mindet elrontja a sok kalózkodás.
Ezáltal nagyon tartok attól hogy később alig jönnek ki majd játékok PC-re, például a GTA V is csak januárba jön ki és ki tudja még mivel fognak így csinálni, pedig a PC jobb játékra szerintem, és ez mind a rohadt kalózkodás miatt van.
Nagyon félek hogy a jövőben már nem csak az exkluzívok lesznek így, és nem csak csúszni fognak, hanem még ki sem jönnek PC-re.
Mi lesz ebből? Később át kellesz állni konzolra?
Mert néha úgy érzem, hogy a gamer PC-ben már csak a Counter Strike féle cuccok tartják az életet.
Nekem nincs bajom a konzollal, simán vennék, 1 PC-s játékot se hiányolnék, de mellette PC már nem férne el, pedig az kell, nem csak játékra.
Nekem a legjobb az konzol és laptop lenne, de a laptop drága, és így nem húzná ki sokáig és nekem legalább 5 évre kéne egy laptop és max. 200-at szánnék rá, és nagyon enyhe videóvágásra, szerkesztésre is kellene.
Szerintetek van miért aggódni a jövőhöz kapcsolódóan, vagy nincs?
Nem fontos, és lehet hogy inkább azt veszek, már összeírtam egy jót 125 ezerért.
De még a kérdésem az lenne, hogy lehet PS4-re skype-ot meg ilyeneket tenni, meg néha elböngészgetni rajta?
De egyébként ha mégis laptop mellett döntenék, te ilyen célokra milyen laptopot ajánlasz maximum 200-ért?
De még mindig mondom, hogy fő dolog az csak netezés és kapcsolat.
Néha, mondjuk hetente, havonta egy-két videóba berakok egy introt-outrot, szerintem semmitse számít.
Játék megint semmi.
1 laptop normálisan 3-4 év...
Csak a gyártók mondják azt hogy 5-6 év is akár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!