PC ~130 ezerből vagy Xbox 360 vagy PlayStation 3?
A kérdés adott.
Szerintetek mit és miért érdemes venni:
- egy belépőszintű gamer PC-t ~130 ezerért (operációs rendszerrel + egérrel + billentyűzettel)
- PlayStation 3-at
- Xbox 360-at
Légyszi ne csak annyit írjatok hogy "xbox", vagy "ps" hanem azt is indokoljátok meg, hogy miért az.
130-ért nem lehet gamer pc-t venni(főleg nem oprendszerrel és perifériákkal)
Alapvetően PC párti vagyok, de neked inkább konzolt javaslok.
Nézz szét, hogy milyen konzoljaik vannak a haverjaidnak, mert amiből sok van azt érdemes venni.
Ennyi pénzből nem lehet rendes gamer pc-t venni. Tehát az kiesik.
PS3/Xbox360 -at miért akarsz venni? ~130 ezerből már PS4/Xbone-t is tudsz venni.
A két konzol közül viszont neked kell dönteni. Exlusive-ok alapján érdemes dönteni. Amennyiben nem érdekelnek egyik konzol exlusive-jai sem akkor én a Playstation 3 vagy 4-et ajánlanám mivel ha fizetsz 90% jobb játékot kapsz mint a Gold mellé, a PS4 jobb rendszer mint az Xbone, ezt a Microsoft is elismerte. Xbone annyival "jobb" (bár én biztos nem erre használnék egy konzolt) hogy Skype,... és hasonló alkalmazások elérhetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!