Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PC ~130 ezerből vagy Xbox 360...

PC ~130 ezerből vagy Xbox 360 vagy PlayStation 3?

Figyelt kérdés

A kérdés adott.

Szerintetek mit és miért érdemes venni:

- egy belépőszintű gamer PC-t ~130 ezerért (operációs rendszerrel + egérrel + billentyűzettel)

- PlayStation 3-at

- Xbox 360-at

Légyszi ne csak annyit írjatok hogy "xbox", vagy "ps" hanem azt is indokoljátok meg, hogy miért az.

2014. nov. 24. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:

130-ért nem lehet gamer pc-t venni(főleg nem oprendszerrel és perifériákkal)

Alapvetően PC párti vagyok, de neked inkább konzolt javaslok.

Nézz szét, hogy milyen konzoljaik vannak a haverjaidnak, mert amiből sok van azt érdemes venni.

2014. nov. 24. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzből nem lehet rendes gamer pc-t venni. Tehát az kiesik.

PS3/Xbox360 -at miért akarsz venni? ~130 ezerből már PS4/Xbone-t is tudsz venni.

A két konzol közül viszont neked kell dönteni. Exlusive-ok alapján érdemes dönteni. Amennyiben nem érdekelnek egyik konzol exlusive-jai sem akkor én a Playstation 3 vagy 4-et ajánlanám mivel ha fizetsz 90% jobb játékot kapsz mint a Gold mellé, a PS4 jobb rendszer mint az Xbone, ezt a Microsoft is elismerte. Xbone annyival "jobb" (bár én biztos nem erre használnék egy konzolt) hogy Skype,... és hasonló alkalmazások elérhetők.

2014. nov. 25. 17:57
 3/4 anonim válasza:
Ha érdekel ps3 nekem van egy írj privátba
2014. nov. 26. 21:23
 4/4 anonim válasza:
Hát ha magad állítod össze a pc-t akkor tudsz olyan 125ér (ami mondjuk elviszi a bf4-et medium-on) deeee szansosan a bill. és az egér már nem fér bele.
2014. dec. 2. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!