Szerintetek konzol vagy PC, HA AZ ÁR NEM SZÁMÍT?
Na, ki mire szavaz?
Ár mint mondtam nem számít, CSAKIS KIZÁRÓLAG A JÁTÉKÉLMÉNY, ÉS AZ EXKLUZÍVOK.
Gondolok itt olyanra hogy PC-n a sok MMO, jó öreg Counter-Strike, stb. és a másik oldalon a konzolok exkluzívjai.
ÉS AZT KIHAGYTAM, HOGY OLYAN ÉRVEK HOGY EZEN LEHET NETEZNI MEG ILYENEK, NE LEGYENEK, tegyük fel, hogy csak játékra kell.
Na: CSAK játékra, játékélmény, játékfelhozatal
A kommentemet csak utána írtam ki, azért olvasd el ;)
Jöhetnek a válaszok!
Én nagyon vacilálok, nézzetek hülyének, de a kart jobban szeretem még FPS játékokban is, viszont amellé még karban kellene tartani egy PC-t is, vagy venni egy laptopot, ami nekem jó lenne mondjuk...
www.pc-outlet.hu/images/Acer_Aspire_E1-572G.jpg
Itt ez a laptop
1. Ezen maximum melyik játék menne el?
Mert ugyan konzolon játszanék de mondjuk a BF3 vagy Counter Strike nem jött ki PS4-re mert azt vennék
2. Igazából amit már nem bír a laptop soha nem is játszanám rajta, mert ott a konzol.
Szóval, ha nem játékra kell, meddig húzná egy ilyen gép teljesítmény szempontjából?
Amúgy szöveg, videó, képszerkesztés, és minden, amit egy nem gamer gépen lehet csinálni (skype, facebook stb stb.)
Így?
Amúgy a képen a jobb alsó sarokban a 185.000 Ft-ost venném, és egyébként dedikált vidikaris.
Meddig húzhatja MAXIMUM far cry 3, bf3 teljesítményű játékokkal és plusz amiket felsoroltam?
Szóval, ha játszani akarsz, tuti cucc kell, akkor PC, de kb 240-400ezer
Huf körül illik összepakolni, ( kell egy igen jó alaplap 60k, mely kiszolgálja rendesen a procit (70-90k), egy jó videókártya (80k) és visz mindent, de még 2017 elején is, és igen sokáig agyonveri a konzolokat.
200k alatti PC játékra olyan mint sajtreszelövel rejszolni, küzdelmes.
Hát PC-re én is 230 ezret akartam szánni, de azért gondolkodok a PS4 + laptopon, mert a PC egy vagyon, tudom, hogy ennyi minimum kell, de akkor is drága.
PS4-re ugyan megint drága a játék, de most veszek egy párat, az ugyanolyan mintha PC-t fejlesztenék, és + még a multiplayerhez is kapok unaloműző játékokat, amik jók.
A fix kérdésem most már, hogy az említett laptop meddig bírja, HA NEM JÁTÉKRA KELL?
Igen, de bizonyos játékokat.
És mint mondtam, max gépigényű játék a Far Cry3 és BF3 lenne.
Ebből kiindulva meddig elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!