Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Gitár kábelt szerettem volna...

Gitár kábelt szerettem volna csinálni, de csak elektromos áram kábelem volt, és nagyon búg a gitárom, szerintem az árnyékolás a baj, mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Ugyan olyan 2 eres kábel,csak nincs 2 ér között fém fólia (gondolom árnyékolás)

2014. okt. 27. 13:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Amúgy a privát üzenettel kapcsolatban igazam volt, teljesen jogosan vagyok kiakadva. Nem kell ennyire lekezelőnek lenni...
2014. okt. 29. 19:17
 22/27 anonim ***** válasza:

Amúgy minek kell ezen így felszívni magát bárkinek? Tök ismeretlen emberek szóban ölik egymást, mikor igazán semmi jelentősége nincs.

Aki hülyeséget írt és helyrerakják, az viselje el a kritikát.

Ritka nagy időpazarlás és értelmetlenség ezek miatt szájkaratézni...

2014. okt. 29. 19:20
 23/27 anonim ***** válasza:
Nekem szarul esik, utálom ha lekezelőek...
2014. okt. 29. 19:21
 24/27 anonim ***** válasza:

Szerintem amennyi időt ezzel elcseszel, inkább arra fordíthattad volna, hogy kicsit tanulmányozod a témát és helyreteszed magadban a dolgokat, akkor legközelebb nem mondasz olyat, ami miatt lekezelnek... :)

De te tudod...

2014. okt. 29. 19:28
 25/27 anonim ***** válasza:

Másnak ne essen szbrulbha azt kívánod,neki,hogy dögöljön meg?

Egy vicc vagy. Lelkinyomor ék.

Amúgy meg ha sza rul esik ha lekezelnek, talán tenni kéne azért,hogy ne tudjanak lekezelni. A tuskó viselkedésed, meg a fröcsögés és a tények meghazudtolása pont az ellenkező felé visz...

2014. okt. 29. 19:32
 26/27 anonim ***** válasza:

Többet nem offolok, az eddigieket is bánom.

On:

Kedves Kérdező, a kábeleddel az a gond,higy a gitáros alacsony jelszintjét a külső zavarok nagyban befolyásolják. Ezen javíthatsz ha szorosan összesodrod a két eret, pl egy fúrógépbe befogva. De a legjobb, ha veszel 4-5 méter árnyékolt kábelt kb 200ft\méter áron az már nem lesz zajos...vagyis nem fogod hallani.

Ha meg jót akarsz mb 3000ft ért tökjó gitárkábelt kapsz 3métereset.

2014. okt. 29. 19:37
 27/27 anonim ***** válasza:
De miért, csak anyit írtam, hogy esetleg abból is lehetne csinálni, te meg egyből támadtál, hogy tartsam meg a hülyeségeim... nyilván ráfogok keresni a coax kábel minden apró jellemzőjére, csak mert valami idióta képtelen normálisan közölni bármit is. Amúgy igen, túlreagáltam, amiért tényleg bocs, de attól még mindig tartom, hogy jogosan voltam kiakadva.
2014. okt. 29. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!