Gitár kábelt szerettem volna csinálni, de csak elektromos áram kábelem volt, és nagyon búg a gitárom, szerintem az árnyékolás a baj, mit lehetne tenni?
Amúgy minek kell ezen így felszívni magát bárkinek? Tök ismeretlen emberek szóban ölik egymást, mikor igazán semmi jelentősége nincs.
Aki hülyeséget írt és helyrerakják, az viselje el a kritikát.
Ritka nagy időpazarlás és értelmetlenség ezek miatt szájkaratézni...
Szerintem amennyi időt ezzel elcseszel, inkább arra fordíthattad volna, hogy kicsit tanulmányozod a témát és helyreteszed magadban a dolgokat, akkor legközelebb nem mondasz olyat, ami miatt lekezelnek... :)
De te tudod...
Másnak ne essen szbrulbha azt kívánod,neki,hogy dögöljön meg?
Egy vicc vagy. Lelkinyomor ék.
Amúgy meg ha sza rul esik ha lekezelnek, talán tenni kéne azért,hogy ne tudjanak lekezelni. A tuskó viselkedésed, meg a fröcsögés és a tények meghazudtolása pont az ellenkező felé visz...
Többet nem offolok, az eddigieket is bánom.
On:
Kedves Kérdező, a kábeleddel az a gond,higy a gitáros alacsony jelszintjét a külső zavarok nagyban befolyásolják. Ezen javíthatsz ha szorosan összesodrod a két eret, pl egy fúrógépbe befogva. De a legjobb, ha veszel 4-5 méter árnyékolt kábelt kb 200ft\méter áron az már nem lesz zajos...vagyis nem fogod hallani.
Ha meg jót akarsz mb 3000ft ért tökjó gitárkábelt kapsz 3métereset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!