Gitár kábelt szerettem volna csinálni, de csak elektromos áram kábelem volt, és nagyon búg a gitárom, szerintem az árnyékolás a baj, mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Ugyan olyan 2 eres kábel,csak nincs 2 ér között fém fólia (gondolom árnyékolás)2014. okt. 27. 13:21
1/27 anonim válasza:
nincs kecmec, árnyékolt kábelt kell venned
2/27 A kérdező kommentje:
Árnyékolni nem tudnám valahogy?
2014. okt. 27. 13:41
3/27 anonim válasza:
tudnád, csak semmi értelme, mert nem lenne eredménye ... ja, és a jack is számít, hogy milyen
4/27 A kérdező kommentje:
Sztereo,de úgy van bekötve mint egy mono,1-1 "pöcköt" szabadon hagytam,és ugyan azt
2014. okt. 27. 13:54
5/27 anonim válasza:
Te jó ég.
Miért nem mindjárt kerítésdrótból csináltál?
Olvass kicsit utána annak, mi is az az árnyékolt kábel.
6/27 anonim válasza:
Ha nagyon DIY kedved van, és gitár kábelt akarsz csinálni, akkor coax kábelből.
7/27 anonim válasza:
Az jókora baromság volna.
Nem értem, miért nem lehet egy normális árnyékolt audio kábelt használni?
9/27 anonim válasza:
Amúgy jah, az audiókábel lenne a legegyszerűbb és ésszerűbb megoldás, de miért baj az, ha valaki találékony?
10/27 anonim válasza:
Egy átlagos koaxkábel nem arra való. Más a felépítése, mások a paraméterei és amúgy sokkal nehezebben is hajlik.
A találékonyság nem baj, ha van értelme. De ha vackot csinálnak vele, mikor ugyanannyi erővel jót is lehetne, akkor mi értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!