Gitár kábelt szerettem volna csinálni, de csak elektromos áram kábelem volt, és nagyon búg a gitárom, szerintem az árnyékolás a baj, mit lehetne tenni?
"Miért lenne baromság"
Azért bbszki mert 75Ohm-os impedancia jellemzi, ami kisfrekvenciás kisjelű jelátvitel szempontjából hulladék. Nagyfrekvenciás átvitelre van tervezve.
Ráadásul rideg is.
Ez az ötleted kettes alá...tartsd meg a hülyeséget magadnak inkább.
"A koaxiális kábel legfőbb jellemző tulajdonsága a hullámimpedancia. Értéke a következő képlet segítségével határozható meg:"
Wikipédia, ha már magadtól nem bírsz rákeresni. Bár igazad is van, a marhaságot fröcsögni sokkal könnyebb, mint utánanézni valaminek és úgy beírni a jó választ.
Az a baj, hogy a kérdezők jórésze is olyan, mint te...gy kér. Nem is kicsi...
Ahelyett, hogy 3másodperc alatt utánanézni magától valaminek, inkább elb sz félórát és ide kiírja, majd várja a választ.
A stílusod meg minősíthetetlen.
Az üzenet küldője: thedrdemo
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 18:43
Az üzenet témája: coax kábel
Az üzenet szövege: Már meg sem lehet kérdezni, hogy miért b__romság? Öld meg magad, de tényleg, az ilyenek utolsó kis r0hadék suttyó sz__rok miatt nem mernek az emberek megkérdezni valamit. Úgy gondolom normálisan kérdeztem, lehet hülyeség volt, de mivel kipróbáltam és nem volt gond vele, ezért nem tudhattam. Remélem meg fogsz dögleni te rohadt kis sz__r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!