Elektromos dobhoz jó elektromos gitar erosito? A csatlakozokkal nincs gond, arra vagyok kivancsi, hogy hangzasban jo-e?
Figyelt kérdés
Laney LX12 EXTREME erositot szeretnek venni Roland elektromos dobhoz2014. szept. 22. 18:13
1/3 anonim válasza:
Az elektromos gitár erősítőn - az erősítő kézikönyve ( [link] ) szerint - van vonalbemenet (Line In). Ha az elektromos dobon van vonalkimenet (Line Out) akkor ott össze tudod őket kötni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem lenne olyan erős mint egy arra való, de hangzásban jó lenne. Például ha átalakítóval telót kötsz rá amiről dob szól akkor is úgy szól ahogy kéne nem?
3/3 anonim válasza:
Én már próbáltam és működött! De az elektromos dob a barátomé volt amihez hozzá kötöttük egy gitárkábellel, szóval nem értek magához a dobhoz, de a 10W-os erősítőmmel tökéletesen működött... persze clean channel-en érdemes kipróbállni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!