Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi az az Xbox360-nál, hogy LIVE?

Mi az az Xbox360-nál, hogy LIVE?

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:

A net, amivel tudsz online játszani mások ellen.

De másolt játéknál bannolják a boxot.

2010. jan. 13. 19:29
 2/7 anonim válasza:
multi
2010. márc. 13. 13:07
 3/7 anonim válasza:

Én sokáig nem tudtam h bannolnak ha multizok (ki van flashelve a gépem) de eddig szerencsére ezt nem tették meg :D

Am. Xbox Live -on nem csak multizni tudsz hanem demokat, zenéket, játékokat, videókat és egyéb dolgokat tudsz letölteni ;)

2010. jún. 29. 21:57
 4/7 anonim válasza:
azt szeretném kérdezni, hogy ha pl call of duty val akarok xbox 360 on multiplayerezni, akkor nem elég sima internetet fogni?vagy kell venni xbox live at? mert tudtommal xbox live al lelehet tölteni demokat filmeket meg lehet cheatelni de ha neten akarok játszani akkkor is kell live ra elöfizetni? gyors választ kérek pls
2010. aug. 23. 19:55
 5/7 anonim válasza:

silver tagság inygenes,goldra kell előfizetni csakhogy a silveren nem lehet multizni

Van egy jó progi ami 48 órás kódokat csinál ingyen

2010. aug. 30. 15:26
 6/7 anonim válasza:
Gold kódokat
2010. aug. 30. 15:26
 7/7 anonim válasza:
Köszi az ötletet ,azóta vettem egy xbox 360 slim et és adtak 1 honap ingyen gold-ot! ez a 48 órás tagság azt hallottam, hogyha a microsoft rájön akkor bannolnak! szóval majd inkább veszek egy 12 honapos elöfizetést,mintsem hogy bannoljanak!
2010. szept. 29. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!