Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox360 live fiókomat hogyan...

Xbox360 live fiókomat hogyan kell "honosítani"?

Figyelt kérdés

Angol régión vagyok, szeretnék Magyarország régiójához tartozni!

Addig eljutottam hogy beléptem a Xbox.com-on az acc-mal, utána hogyan tovább?!

Valaki legyen olyan kedves és írja már le lépésről lépésre pontosan mit kell csinálnom!

Értékelés nem marad el a segítőkész embereknek!

2011. júl. 8. 10:32
 1/3 A kérdező kommentje:

Nah közben megoldottam! Mert live pár demo mellet már magyar írja ki (lövöldözős..stb)

Amúgy ha a játéknál az van oda irva pl.: Call of Duty Black ops (EN) akkor az csak Angol régióhoz jó?:S

2011. júl. 8. 10:54
 2/3 anonim válasza:

Nekem nem írja, én is ma vettem az xboxom, és regiztem, de nem írja h lövöldözős:D

Hát úgy volt, h Join Live stb, kérte a nevem, utána az angolra regisztrált hotmailom.comra végződően, utána jelszó, és ha kész volt, ellkellett fogadni, egy csomó cuccot, utána írta h meg-e akarom venni a goldot stb, írta ott az árakat, utána létre kellett hozni a karakterem, azt a kis manust:D

Ennyi, és utána kész vagy:D így csináltad?:D

2011. júl. 8. 11:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Jaja :-D

De jò lett mert angol penz helyett (peni) most mar Ft van!

2011. júl. 8. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!