XBOX360, flashelt gép, letölthetek LIVE UPDATE-ot? Anélkül, hogy bannolnának/flagelnének vagy akármi hasonló?
2010 decemberi a gép, flashelt de játszanék vele live-on is, viszont egy a gond, ha felmennék akkor kéri h töltsem le az új updatet és tudom h némely frissítés bajt okozhat ha flashelt a box.
Szóval lehet baj ha letöltök egy ilyen frissítést, vagy nem?
Ha flashelt, akkor NE akarj Liveon játszani, semmi jogod nincs hozzá.
Nyomjad csak a nyamvadt kis 5 órás COD single kampányokat. :D
Utolsó most aztán rémesen megmondta a tutit... Apuci biztosan hordja haza a 20.000 Ft-os játékokat hetente az egyetlen pici fiacskájának... Magyarországon nem igazán tudok ezért hibáztatni senkit ha flasheli a boxot, nem igazán engedheti meg magának egy átlag ember hogy eredetivel játszon. A flashelt box-szal pedig nem igazán ajánlott felmenni LIVE-ra, csak a baj sülhet ki belőle.
Ha nagyon szeretnél multizni, figyelmedbe ajánlom a System Link megoldást, PC-re kell hozzá egy Xlink Kai nevezetű program amivel multizhatsz hazai játékosokkal(jó net kell hozzá). Kerres rá Google-n, sok mindent lehet találni erről.
Ne zavarjon, hogy mind a boxomért, mind a tévémért, mind az összes játékomért én magam dolgoztam meg (nem is keveset).
De nembaj, én kiélvezem az eredeti játékok minden előnyét, liveozok, demókat, frissítéseket, dlc-ket töltök, ti meg égessétek csak a 40 forintos Verbatim DVD-ket, biztos iszonyú jó móka az is. :D
Te tényleg ennyire idióta vagy? :D
Attól, hogy megveszek egy játékot 3 ezer forintért, nincs másra költenem?
Nah menjél, rejszolj egyet az internet előtt, aztán feküdj le, mert holnap még leckét is kell csinálni!
szoktam (eddig) live-on játszani, de most jön a frissítés és az érdekelne, hogy a flashelt boxommal letölthetem-e vagy nem, hogy utána elkapnak-e használat közben az más kérdés, de letölthetem-e?
és légyszi ne itt éld ki nagad a saját tv-del, dvd-del meg minden xbox játékoddal jó, itt ez senkit nem érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!