Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell letölteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell letölteni a windows live messenger 8.5? mert futtatom és mindig ki irja hogy telepítsem a windows update agent 5.8. 02469

Figyelt kérdés
windows live messenger 8.5 hogyan kell letölteni mert futtatom és mindig ki irja hogy telepítsem a windows update agent 5.8.02469
2009. márc. 21. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
ha már ide nyitottad, akkor hívd el randira a google-t, legyél hozzá kedves, súgd a fülébe a keresőszavakat, és gyengéden mivel látom első alkalom, és még szűz vagy, kattints a keresés gombra. a microsoft weblapja immáron orgazmus szerű sebességgel tárul eléd.
2009. márc. 21. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Ugyanez a problémám volt, csakhogy nem tudtam telepíteni a windows update agent 5.8-at. Viszont amikor innen töltöttem le, akkor nem volt gond:

[link]

Fogalmam sincs, hogy miért működik most. Hogy ez telepítette-e a windows update agent-et, amiről fogalmam sincs, hogy mi, vagy miért, de amit innen letöltöttem, az hibátlanul működik hála az égnek. Egy próbát megér.

2009. márc. 21. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen beírod a google-ba és letöltöd, telepíted, és reset, és már jó is..
2009. márc. 21. 20:42
 4/6 A kérdező kommentje:

első válaszoló köcce de már probáltam ennyire hülye nem vok

köszi 2 válaszoló

2009. márc. 22. 12:23
 5/6 A kérdező kommentje:
véletlen volt hogy ide nyitotam:P
2009. márc. 22. 12:29
 6/6 A kérdező kommentje:
azt irja h távolitsam el az msn ujabb verzioját a régi telepitésére de nem találom az uj msn-t amit ki kell törölnöm
2009. márc. 22. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!