Létezik az hogyha Xbox360-ommal (flashelt) felmegyek live-ra patch, demo, téma egyéb miatt (de semmiféleképp nem multizni) akkor nem bannolni, hanem a FLASHT fogják eltünteni róla?
Hát ne haragudjál már hogy 4 játékot nem veszek 60 000Ftért!!!!!!!!!!!! :OOO hát te normális vagy?? még 10 000ret se adnék érte bazki,nemhogy 60 000ret.. úgyhogy Kussoljál!
Elmondom neked hogy nekem prémiumom van,amit 75 000-ért vettem még anno, kétszer flasheltem 12 000+driver csere volt 5000,3LED javitás 7000 és már most 100 000ret költöttem arra hogy egyáltalán legyen valami... és még ebben nincsenek benne a játékok...
Nah ez a legszánalmasabb látod?
Hogy ráköltessz a gépre százezer forintot, mert azt nem tudod ellopni, de a játékokra sajnálsz pár ezret.
4 játék 60 ezerért?
Nekem 12 eredeti játékom és még az sem került 60 ezernek a felébe se.
Nagyon el vagy varázsolva.
A lopás nem spórolás.
Ha nincs pénzed játékra akkor konzolt se vegyél...
Egyébként meg mindenki ezzel 15 ezres játék árakkal jön.
Baromság.
2-3 ezer forintért is lehet játékokat venni 6-7ért vadi új fóliásakat is.
De érted mindenki azt csinál, amit akar, kalózkodj, ha neked az jól esik, de leírom újra: ne várj semmilyen támogatást, mert egy fikarcnyi sem jár.
Jah igen, próbál megélni, úgy hogy 100 ezret költ egy xboxra. :D
(Amit nem mellesleg 40ért meg lehet venni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!