Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » X+1-dik milyen fényképezőt...

X+1-dik milyen fényképezőt vegyek téma?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, hogy van 600 másik ilyen topik, de úgy gondolom, hogy majdnem mindegyik személyre szabott. Tovább szeretném fejleszteni tudásom, ill komolyabbra venni ezt az egész fotózás témát, és ehhez keresek egy komolyabb gépet. Pénzben kb 100-120 ezer amit ráfordítanék, MAXIMUM 150, de maradjunk inkább a 120-as keretnél. De ha minden kötél szakad, mert kis ráfizetéssel 1000× jobbat kapok, akkor ok. Szóval, anno a M.M.-nek volt egy rekláma, hogy a Nikon D3000 náluk 99.900. Mit gondoltok erről a gépről? Hasonló kategóriában gondolkozom, de ahány márka annyi tapasztalat, vélemény. Tehát röviden, ár / érték / tudás arányban keresném a legjobbat, tanulás, tudás tovább fejlesztéséhez ebben a kategóriában, mint pl a fent említett Nikon, és társai. A válaszokat előre is köszönöm.
2011. márc. 27. 16:09
 1/2 anonim ***** válasza:
És már én is X + 1-szer megírtam, hogy nagyon jó a NIKON, akár a 3000, akár az 5000. Bátran megvenném bármelyiket, ha már nem volna D50-esem, ami évek óta kifogástalan.
2011. márc. 27. 16:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Jegyezd meg, a képminőséget nagy hányadban az objektív befolyásolja, kisebb hányadban a képérzékelő és a feldolgozó rendszer. Szal a gép igazából mindegy, képminőségbeli tudás nem olyan nagy léptékű épp a fenti okok miatt.

D3000-rel is lehet profi képeket lőni, ha társítasz hozzá pl. egy 100-as makrót, vagy 50/1.4-es obit. A kisebb gépeknek más korlátai vannak, gyengébb a menű, kevesebb a beállítási lehetőség, lasabb képsorozat, müanyag váz, kevesebb csatlakozó, ilyesmik.

2011. márc. 28. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!