Hogyan állítsam be az autóhifierősítőmet?
totál elbeszélünk egymás mellet.
egy nyomót lehet hajtani 1Wattal is,pl érzékenységet 1W mellett mérnek.
egy erősítő hiába tud pl 250w rms-t ha pl a hangerőt le veszed a teljesítmény is vissza esik.
egy csomószor van hogy alig kap pár wattot a hangszóró hiszen nem üvölteted állandóan.
a nagyobb teljesítményű erősítő azért johet jól mert nagyobb hangerőt el tudsz érni mielőtt torzítana de nem jelenti azt hogy a kis erősítő egyenlő a mély elfüstölésévél.
most már érthető vagy hogy kellene leírnom?
megjegyzem elég fura hogy ezt nekem kell magyaráznom holott asztalos és emelőgép kelezői szakmám van.
na ez az analóg itt digitális ott nekem nem olyan téma ami fekszik,prohardver autohififórumán érdelkődd ezt meg ott tuti kenik vágjág.
nekem fejről rca kon keresztül megy az erősítőkbe a jel,nálam nincs ilyen bonyolítás.
és jut eszembe. ha már digitális erősítő. akkor nézzünk egy digitális jelet. pl: 1001100001111010001
ebbe hol látsz torzítást?
ha jól tudom sehol. mert ezekben nincs is.
az analógban viszont van ahogy azt a pár válasszal elöbb küldött válaszodban mellékelt kép is illusztrálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!