Hogyan állítsam be a tv-m?

Figyelt kérdés

Most vettem egy Samsung UE32 F5000-es tv-t és nem tudom beállítani a digitális csatornákat hanem csak az analógok vannak.

Egyedül a lenti szobában van set up box itt nincs és kábelesen csatlakozok.

A kezdő beállításoknál ausztriát választottam országnak mert nem volt magyar:

antenna-->kábel

csatorna típusa-->digitális és analóg

szolgáltató-->upc

keresés mód-->gyors

és a hálózatnál kell olyat megadnom,hogy:hálózati azonosító,frekvencia,moduláció alapból meg van adva 256qam-en és még jelátvitelei sebesség kell mert enélkül nem tudom beállítani..hogy kell csinálni?? vagy eleve nem is tudom a digitális csatornákat fogni vagy az elején rontottam el a beállításokat?

2013. dec. 19. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs settopbox-od nem fogod tudni a digitális csatornákat nézni. A settopbox dekódolja a jelet a beledugott kártyával. Anélkül csak analóg van ha a szolgáltató lehetővé teszi a digitális mellett
2013. dec. 19. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
a digitalis csatornak vetelehez CI kartya kell (vagy set-top box, amiben benne van alapbol). a szolgaltatod tud adni masodik kartyat v. mediaboxot, nyilvan nemi plusz penzert.
2013. dec. 19. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Csinálj gyors helyett teljes keresést, akkor nem kell adatokat megadni, hanem lekeresi a teljes frekvenciatartományt. Viszont ahogy előttem írták, a UPC digitális csatornái kódoltak, csak CI+ modullal és kártyával nézhetők.
2013. dec. 20. 12:01
 4/5 A kérdező kommentje:
ja értem....de nem úgy volt,hogy analógón max 1-2 adó lesz? nekem több mint 20 van
2013. dec. 20. 14:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Kábelszolgáltatókra nem vonatkozik a digitális átállás, náluk továbbra is lehet analóg csatornákra előfizetni.
2013. dec. 20. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!