Smart 3D tv vásárlás előtt állok. ( Egyenlőre egy LG 42LA691S tv-t néztem ki) Vélemények?
Érdekelne a fent említett termékről, aki rendelkezik ezzel a termékről ossza már meg velem a tapasztalatait. Olyanok érdekelnének, hogy mennyire mosódik a kép gyorsabb mozgásoknál, mennyire rugalmas gördülékeny a smart menü, vannak-e benne akadások, esetleg fagyások?
Esetleg tudtok-e ajánlani ennél jobbat max 200. 000. Ft-ig.
Előre is köszönöm.
Én mondok egy érvet pl a 3D filmeknél a felbontás passzív technológiánál vagyis "LG" csak 1920x540 (feleződik az 1080p) az aktív technológia "Samsung" nincs veszteség a felbontásnál, 3D filmek esetében is, marad az 1920x1080p felbontás.
Még egy ami a Samsung mellett szól az ingyenes "support",(nagyon korrekt telefonos segítség bármilyen Samsung készülék esetében) és a 2-3 év garancia amit a TV-re adnak, de 10% felárért akár 5 év garanciát is kaphatsz.
Itt nézelődj és az "F" szériásakat nézegesd mert azok a frissebbek.
Igen de pl. én 40éves vagyok és nem tapasztaltam fejfájást, az elem lemerül kb 150órát megy egy elemmel egy szemüveg az elm kb 100Ft-ba kerül ezek nagyon fals érvek.
Az viszont tény, hogy a passzív 3D esetében a TV elektronikája végzi el a szükséges számításokat hogy megjelenjen a 3D élmény, ezért a meghibásodás is jóval magasabb.Az egyik ismerősöm a 400ezres LG TV-jét egy éven belül 2x javították ugyan azon hibával, ami pont ez az elektronika volt, a szervizben azt mondták neki a második alkalom után, hogy vegyen Samsung-ot, mert újból elő fog jönni ez a probléma, ez azért nem semmi beszólás szerintem.
A lényeg, hogy te fogod nézni, és használni a TV-t, én csak leírtam azt ami a közvetlen környezetemből visszajelzésként érkezett, ez is egy baráti összejövetel keretében bukott ki mivel majdnem mindenkinek aki ott volt Samsung TV-je van, egyedül neki volt LG amit bevallása szerint nagyon megbánt a fent említett problémák miatt.Ha jól tudom karácsonykor cserélte egy Samsung-ra. (14-en voltunk egy szülinapi összezörrenésen)
A konkrét típussal én maximálisan meg vagyok elégedve. Pár összehasonlító tesztben is megdicsérték egyébként, de én magam választottam.
Nekem sose akadt még a menü, és nem látok problémát semmilyen filmnél. A passzív szemüveg meg egyszerűen király: nem bántja a szemet, olyan, mintha egy nagyon gyenge napszemüveg lenne rajtad, ennyi.
Fenti "tanácsadó" válaszáról, miszerint az LG rossz, a samsung jó, az jut eszembe, mikor 2 óvodás beszélget, hogy az egyik apukájának mercedese, a másiknak bmw-je van, és akkor most melyikük az okosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!