Vélemények erről a suzukiról? Mit kell megnézni rajta vásárlás előtt?
2011. dec. 29. 16:45
1/11 A kérdező kommentje:
illetve még azt szeretném tudni hogy érdemes e januárban megvenni a teljesítményadó miatt? Mert elvileg akié az autó január 1.-jén annak kell egész évben fizetnie a teljesítményadót még akkor is hogyha már január 2.án eladja az autót
2011. dec. 29. 16:47
2/11 anonim válasza:
Elsőre kifogástalan állapotúnak néz ki ,a futott kilóméter egy kicsit gyanús, és a motor feltűnően tiszta. A kereskedő ismerősöm azoknak a kocsiknak mossa ilyen tisztára a motorját ami valahol folyat vagy hasonló. De ha a kereskedésben az összes autó motorja ilyen tiszta akkor csak szebbé akarta tenni.
3/11 anonim válasza:
Még a futott kilométert is elfogadnám, nekem nem gyanus. Nagyon jó állapotúnak néz ki. A kárpit sincs kikopva, ami arra utal, hogy valós a kilométere. Ennyi kilométernél a motor is lehet egészen jó. Nekem tetszi. Azért próbálj alkudni, mert lehet! Inkább elseje után vedd meg, ha a törvények rád nézve kedvezőtlenek lennének.
4/11 A kérdező kommentje:
igen,nagyon tiszta kis autó,azért is tetszett meg,remélem élőben nem fog rohadni sehol sem:)
2011. dec. 29. 20:02
5/11 anonim válasza:
Én nem venném meg. Kereskedő árulja, attól az életbe nem vennék autót. Bármilyen szépnek is néz ki, kereskedőtől soha. Amúgy meg szerintem nagyon drága. 300-nál többet nem ér. Még nézelődj szerintem, lehetőleg magánszemélyest, én már szívtam be kereskedős autóval. A kereskedő abból él, hogy sokkal többért adja el az autót, mint amennyit ér. Ezt gyönyörűen kipofozta, megtisztította, hogy bedőljön valami palimadár. De ne te le legyél az. Kereskedőtől akkor szabad csak autót venni, ha sok pénzed van utána esetleg javítani.
6/11 Atti2 válasza:
Nézd meg a kormányt mennyire van megkopva,ha nagyon akkor hamis a kilométer adat.Ha van autószerelő ismerősöd akkor vele menj el a kereskedésbe és nézesd meg vele a kocsit.
7/11 anonim válasza:
Ne foglalkozz semmivel, vedd meg nyugodtan, ez SUZUKI, sosem romlik el, tehát mi baja lehetne xD
Ha évi 10 000km-rel számolod a futást ( ami itthon átlagon aluli ), akkor is minimum 150 000km-van benne. Ha jól látom ez 0 extrás > ha nem csörög, nem zörög és ez tetszik akkor jó( bár szerelőt azért vigyél magaddal).
8/11 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok. Abban egyetértek a lap alján író egyik válaszolóval, hogy én sem vennék kereskedőtől autót. Augusztusban vettem egyet 80 ezer km-rel 390-ért, két-és fél év műszakival. Most rá kellett költenem 34-et, de ez nem egy "hűdenagy" kiadás. Még belefért. Csak nőtől vennék továbbra is. Ők jobban megkímélik a kocsikat. A férfiak hajlamosak túlhajszolni.
9/11 anonim válasza:
Hidd el, hogy akkor is te fizeted a teljesítményadót, ha februárban veszed meg ezt az autót!
10/11 A kérdező kommentje:
hogy?
2011. dec. 30. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!