Segítség! Játék konzol vásárlás. Vélemények?
Ha cakkumpakk szeretnél mindent, megvenni egyszerre, nem szöszölni a dolgokkal, akkor PS3-at érdemesebb inkább (már csak azért is, mert az BluRay lejátszó is egyszerre, ami sokkal szebb filmeket játszik le). Sajnos PS3-ra kevesebb exkluzív (csak PS3-ra való) játék van, de azok közt szinte mindegyik minőségi. Az X360-ra több játék van valamennyivel (mivel 1 évvel korábban jelent meg, ezért amik ebben az időben PS2-re megjelentek, azok már X360-ra jöttek ki), ám a netért fizetni kell, meg nincs rendes hűtése.
Milyen játékokkal szoktál játszani leginkább? Ez is fontos tényező.
Ps3hoz nem lehet letölteni játékot úgy tudom... vagy van azokra is néhány tízezer forintod?
Akkor már inkább xbox.
A Microsoft nekiállt letiltani minden flashelt (azaz másolt játék használatára alkalmassá tett) Xbox 360-t letiltatni, szóval ez momentán nem kéne, hogy szempont legyen.
Egyébként én pc párti vagyok, de ha konzol, kell akkor a játékok alapján dönts szvsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!