PC vs Konzol. Szerinted melyik?
:)
A Red Dead Redemptionban te is nehezen vitted át az utolsó küldit?
Szerintem majd nem olyan nehéz volt, mint az Alan Wake.
De amit most várok nagyon az L.A. Noire meg a többi FINOMSÁG.
Egyértelműen a PC.
Nekem is szimpatikusabb a billentyűzet-egér, mint a konzolok kontrollere. Meg aztán egy PC-vel gyakorlatilag bármit lehet csinálni, nem csak játékra jó.
Pffff...nagy érv, h nem kell elemet cserélni:)
mondjuk örüljél, h legalább azt nem kell!
egyébként meg lehet hozzá venni bill+egeret, ha annyira zavar.
jah meg persze, hogy jobb a grafika, mivel egy évvel később kapjátok meg.
Ha egyáltalán megkapjátok, de én inkább játszok szinte minden játékkal időben, mint soha vagy ha igen akkor is egy évvel később, nem olyan fontos a grafika.
nagyon érdemes rá, azért nem is csinálnak rá játékot.
a rdr-rel ha elakadsz majd szólj, talán még fogok rá emlékezni így másfél év után, h mit kell csinálni.
Én szerintem mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya.
Ha pc-d van a grafikával,hanggal bajlódsz( ha valami gond van, vagy ha gyenge a géped.)
Konzolon viszont egy szintnél fentebb nem tolhatsz semmit.
Konzolon lövöldözni egy rémálom... legalább is nekem:) De nem hiszem hogy valaki egy Joystickkal meg tudna verni pl CS-n :)
Ugyanakkor vannak játékok PC-n amik csak kontrollerrel az igaziak.
Összességében a legjobb az ha van mindkettő, de ez persze drága. Mi úgy oldottuk meg hogy összedobtunk egy ps-2 re és egy sör mellett ütjük vágjuk egymást a Tekken-ben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!