LG Optimus ME vásárlás - Vélemények?!
Sziasztok Mobiltelefonguruk!
Igen következő kérdésem tapasztalt, kissé tapasztalt vagy igazi mobilmaistereknek szól!
Tehát kíméljenek a rövid, indokolatlan válaszokkal bombázók!
Jövő héten kapok egy ilyen telefont. Szeretném előre megkérdezni hogy mire számíthatok ennél a telefonnál, az ára elég szép, tehát ebből kiindulva nem számítok rossz készülékre, esztétikailag is szép ("szép, az ami nekem szép"); most az más tészta, hogy kissé régebbi kiadás. És mondjuk nincs nyomában a HTC oneX-nek xD
Mégis mik a vélemények... mennyire gyors mobil, kijelző, kezelhetőség, stb...
Aki használta vagy hasonló mobilt használt, az valósínűleg tud egy pár szót/mondatot mondani!
Nekem régóta 3.2 fényképezőgépem van és szerintem az is nagyon szép képeket csinál, most nem tudom hogy ez a mobil is megegyezik-e képcsinálás terén azzal vagy azért valamik mégis akadályozzák a minőséget?.
Kijelzője mennyire jó kategória?!
Stb...
Köszönöm a megtisztelő válaszokat!
Emellé azt tenném még, hogy az LG képtelen normális gyári szoftvert összedobni, így lesz akadás-fagyogatás-lag rendesen.
Ott a mérnökön nem nagyon ismerik azt a kifejezést, hogy "otimalizáció".
Ez nem egy htc one x tényleg, de még csak a középkategóriába sem tartozik.Vagy az alsó kategória felső szegmensébe, vagy a közép legalsó szekciójába.
Az ára meg annyi, amennyi.Nem tudom mennyiért vetted, de biztos, hogy lett volna legalább három olyan telefon, ami ebben az árban padlóra küldi ezt a telefont.
Azért sok sikert hozzá.
Kösz a választ!
Ettől nem lettem húúúú de vidám!!
De a lényeg az hogy mondasz valamit...
Evvel kb tisztában vagyok, de szerintem azért nem ennyire rossz, biztos hogy árban van ugyanilyen és jobb is, de az is kérdés hogy azt mikor adták ki. Ez pedig már azért valljuk be régebbi!!!
lehet fel kellett volna tüntetnem még a kérdés alá, hogy ez fix mobil. Tehát választási lehetőség NINCS!
Most lényegtelen hogy milyen mobilt bírtam volna venni!
Én se tudlak sajnos megerősíteni optimizmusodban, amellett, hogy egy éves készülék, már akkor se volt túl jó mikor megjelent. Személyes tapasztalatom nincs a készülékkel, de kollégámnak volt, ő rendszeresen panaszkodott lefagyásokra és nagyon durva akadásokra. Le is cserélte egy ZTE Skatere (höh... a hülye).
A kijelzője kicsi és alacsony felbontású nem túl kellemes a szemnek, recések az élek és nagyon szellemképes. Smst írni vele kínkeserves (ez saját tapasztalat, hozzá hasonló tudású Move by T-mobile "nemkárérte" telefonom is ekkora).
Összességében azt mondom, hogy egy nagyon nem jó telefon, de mivel választásod nem volt, nem ajánlgatok helyette mást. Alap dolgokra (zene, telefonálgatás, sms) megteszi, csak ne várj ettől sokkal többet tőle. És ne ez alapján ítéld meg az egész Androidot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!