Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit érdemes tudni vásárlás...

Mit érdemes tudni vásárlás előtt az LG P350 Optimus Me mobiltelefonról?

Figyelt kérdés

Tegnap akadtam rá erre az Optimus telefonra. Domino csomagban nem túl drága (38.000 Ft), ezért kicsit kételkedem a jó minőségben.

mobilarena.hu -n azt írták, hogy nem rossz telefon. Amire nekem kéne, arra jó. SMS, hívás, Wifi, zene.

Megéri az árát? Jó telefon?

2011. máj. 5. 18:07
 1/5 a1b2c3 ***** válasza:
28%
Nemtudom, hogy hány éves vagy, de elmondom, hogy eléd nyomnak majd egy szerződést 1-2 év hűségnyilatkozattal, tarifamegtartással, stb. Persze az elején még olcsó a szolgáltatás aztán hónapok múlva bevágnak a többi xy összeget fizetők közé. Ne aggódj bőven be fogja hozni az árát a t-mobilnak. :)
2011. máj. 5. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Amit te írsz kedves első az az előfizetésre vonatkozik. De a kérdező nem abba szeretné megvenni.

A telefon amúgy nem rossz, csak szerintem kicsit hülyén néz ki. Amire te használnád arra megteszi.

2011. máj. 5. 18:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Kösz második, hogy felhívtad rá a figyelmét. :D

17 leszek.

Amúgy szerintem nem néz ki olyan hülyén, sőt... bár ez relatív, kinek mi. :)

2011. máj. 5. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:

nos hát én én tegnapelőtt kaptam,nagyon okos kis csajos telefon

sok mindent tud,könnyű kezelni(még én is tudom hozzáteszem nem vagyok egy számítógépzseni)

jól lehet rajta sms írni

zene hallgatás is jó elég hangos teló

amivel nem vagyok megelégedve az fényképezője:S

én ajánlom neked megéri az árát:)))

14/L

2011. máj. 7. 13:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! A fényképező nem számít, mert van egy jó kis haladó gépem (imádok fotózni). A többi stimmel ezek szerint. :)
2011. máj. 7. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!