Hogyan érné meg váltani?
Jelenleg egy Series 3-as Samsungom van win8-al. A rendszer teljesen jó, gyors, szeretem nagyon. Ám a gép 3x volt már szervizben, és 1x teljesen cserélve lett. Olvastam, hogy nagyon mások se vannak megelégedve a 3-as szériával, mert a Samsung az olcsó cuccait pakolja bele, és köztudott, hogy a Samsung nem tud olcsó JÓT gyártani.
Kissé irritál, hogy 1 éves géppel 4x volt gond. Mivel a világ 72. legjobb egyetemén tanulok (nem felvágásból mondom) és a tanulmányaimhoz elengedhetetlen egy laptop, így kell a megbízhatóság. Hobbim - már amikor az időm úgy engedi - a fotózás. Egyre erősebb ez a fotózás számomra, a tanulmányaimmal összefüggésbe is kerül idővel.
Szóval, érdemesebb lenne egy más márkára váltani? Mennyire megbízhatóak a Mac-ek? Mert, hogy ezen is gondolkoztam. A rendszert ismerem nagyjából, ám a tartósság lenne a lényeg számomra.
Milyen MacBook-ot javasoltok, vagy milyen más márkát? Csak Windows és OSX jöhet szóba. Ha Mac, akkor nem fogom megvenni azt a hiper vékony cuccot. Tetszik, de tartok tőle.
A normális válaszokat köszönöm, és bocsi, amiért hosszú lett, próbáltam rövidre fogni.
Apple párti kollégának üzenem összehasonlítás végett:
i7 4 magos, 8gb Ram, FullHD(Ennél több pazarlás)ÉS ez legalább matt,Geforce GTX 760M 2GB, 330 000 Ft
Legolcsóbb MacBookPro SSD-vel:
i5 2 magos, 4gb Ram, integrált videokártya 436 000 Ft,
A jótállásról ennyit: [link]
Nagyon kedvesek, hogy 78 000 ft extra költségért tényleg állják a 3 év garanciát.
Jól van gratulálok "ügyes vagy".
Leírtam a szempontokat és gyakorlatilag nem is tudom, hogy van-e aminek megfelel az a gép amit linkeltél. LOL Szánalom komolyan mondom.
Ráadásul hol van abban a gépben az Oprendszer?? Mert ugye még egy win-t venni kell hozzá. Azt miért nem számoltad hozzá??
Mondom, hogyha nem tudod, hogy mi az a garancia, akkor ne gyere ezzel.
Tudod mi a jótállás és mi a garancia???
Az az eleve, annyira eleve, hogy a win8-at kaptam a sulitól egy elenyésző összegért...3000ft-ért. Alapból semmit nem kaptam a géphez....ja de, Free DOS 9-et. Amihez nem igen tudok hozzászólni. Így jutottam Windows 8-hoz.
És nem váltanék, max OSX-re. Mivel a 8 baromi gyors, és jóval nagyobb teljesítményt hozható ki ezen a hardveren is, mint Windows 7-el.
Akkor meg ezzel nem is kell számolnunk :)
Összességében én még mindig egy üzleti szériás gépet ajánlanék, és hiába mondja a kolléga úr, hogy 3 év TFC nemtommi garancia a MacBookra, egész egyszerűen ez NEM IGAZ. Direkt megkérdeztem email-ben egy Apple értékesítőnél(iStyle), hogy ha ne adj Isten MacBookPro készüléket szeretnék vásárolni, mennyi a jótállás ideje (mert ugye jótállás=garancia, ezt sem értem mit lehet belekötni) és láss csodát, 1 évet adnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!