Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek melyik érné meg...

Szerintetek melyik érné meg jobban Fujitsu M2010 notebook vagy egy Vega C3124 tablet? Ha nektek kéne választanotok.

Figyelt kérdés

2014. jan. 18. 10:32
 1/2 anonim válasza:
én életemben több fujitsu notebookot nem veszek. másmilyet persze igen, és sokkal inkább, mint tabletet. Attól függ, mire kell neked. Nekem munkára kell, nekem a tablet nem jó.
2014. jan. 18. 18:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Ahogy nézem ebben a Fujitsu-ban csak egy 1 magos Atom proci dolgozik. Ettől ne számíts nagy multimédiás képességekre. Illetve ez főleg XP-vel használható, vagy egy alacsony gépigényű Linux disztribúcióval tudnád rendesen kihasználni. Ha csak netezni, filmezni szeretnél jó felbontásban és nem fontos, hogy egy irodai csomagot tudj akár használni, vagy legyen billentyűzeted is, akkor inkább a tablet.
2014. jan. 22. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!