Notebook vásárlás előtt állok, és érdekelne, hogy e két gép közül melyikkel járnék jobban?
Fujitsu Lifebook NH532 Silver 17,3"
Intel Core™ i3-3110M (2.40 GHz, 3MB,)
4 GB DDR3 1600 MHz
NVIDIA GeForce GT 640M LE 2GB DDR3
750 GB HDD
17,3" HD+ LED matt 16:9 (1600 x 900)
8 cellás akkumulátor
és
ASUS X450CC-WX037D 14"
Intel Core™ i7-3537U (2.0 GHz, 4MB)
4GB DDR3 1066 MHz
NVIDIA GeForce GT 720M 2GB
500 GB HDD
14" fényes, (1366 x 768)
4 cellás akkumulátor
Ezek közül a az Asus-t venném. A Fujitsu-ban jobb a GPU és gyorsabb a RAM, de így is inkább a 2.-at választanám. Viszont ahogy elnéztem mind a kettő 160-170-be kerül akkor már szerintem ezzel jobban járnál:
Játékra az első jobb a videokártya miatt.
#1 voltam
De azért halkan mejegyzem, hogy olyan laptopom van, mint amit linkeltem, és a BF4 meg a Crysis 3 Low-Mediumon simán elmegy, BF3 High-on is. Erősebb is a procija mint ami az általad írtakban van, ami jól jönne Photoshop-nál, és azt is lehet részletre venni több helyen is (pl én a Laptopszalonnál vettem, de eredetileg a ComputerImperium-nál akartam)
miert lenne kenyelmetlen a 17"? kiegne a szemem? vagy mire gondolsz? (asztali kilove, a hordozhatosag miatt kell a noti)
a ps-ot csak alapszinten hasznalnam, semmi 3ds mu elet. igazabol a kijelzo merete nekem mindegy-a kevesebb neha tobb. + az uzlet, ahol vennem a Fuji kirendelt szervize is, vagy valami ilyesmi hulyeseget magyarazott nekem a koma.
#1:
nekem igazándiből csak a CoD2 lenne fontos, dx9-ben. a lenovotól pedig ódzkodom.
Wampa: értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!