Na az van ugye átlagos gépeknél hvan elöl is mikroon csatlakozo meg hátul is. Amikor fel van telepitve xp akkor mükszik hátul (az elsö rossz) de win7-nél hátul se jo. Mi lehet a probléma, és a megoldás?
Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 16:59
1/6 anonim válasza:
Hangkártya drivere fel van telepítve?
Az elülső csatlakozó szerintem simán nincs bekötve
2/6 csacsi2 válasza:
Egyet értek Win 7 -nél driver telepítés és xp-nél nekem sem volt az első bekötve. sajnos nagyon rossz helyen van és miniatűr. Ha valaki összerakja és "nemtörődöm" akkor azt kihagyja, mert idegörlő!
3/6 A kérdező kommentje:
hol nézhetem meg h fel e van telepitve?
2014. jan. 19. 11:13
5/6 csacsi2 válasza:
Hangeszközöknél...
Realtek AC97 High definition audio.
(attól még nem biztos, hogy megfelel a hangkártyád tipusának!)
Ha minden igaz a vezérlőpultban kell lennie (hozzá tartozik) egy sound effect manager-nek nézz körül a beállításaiban.
Nézd meg a hangtulajdonságok beállításainál nincs -e levéve a hang (hangszóróikon a tálcán).
ha nincs bekötve azt nem jelzi, csak nem működik.
6/6 A kérdező kommentje:
telepitetttem realtek HD-t de ugyanugy nincs hang a mikrofonomba.
2014. jan. 19. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!