Facebook chat és üzenetek nem működik, van valami megoldás rá?
1. véletlen kikapcsoltad (bár ehhez kell egy nagy adag szerencsétlenség, de velem már előfordult)
2. kevés a memória vagy lassú a net, nekem ilyenkor nem tölti be a csetablakot, vagy nem tudom megnyitni az üziket
3. face hiba, ezzel nem sok mindent tehetsz, nem tudom van-e benne vhol hibabejelentés lehetőség
az első biztos nem, mert ha a chatet ki is kapcsolom, az üzeneteket meg tudnám nézni :D
ha a második, vagyis hogy túl sok a memória, mit tudok tenni? Mármint nem nagyon értek hozzá, előzményeket töröljem, vagy mivel tudok helyet felszabadítani?
Én vettem még 2giga memóriát pluszba. :)
De a kevés memóriának azért más tünetei is vannak. Nemcsak a netezés problémás olyankor.
Neted nem lassú? Nálunk router van és ha rossz a kapcsolat, gyenge a jel, akkor a face bizonyos elemei, pl. cset nem töltődnek be.
Zárj be minden alkalmazást, az is lehet, hogy a háttérben fut még valami. Az előzményeket is törölheted.
De ha a net lassú, azzal nem nagyon tudsz mit kezdeni, lehet, hogy elértél valami adatforgalmi korlátot.
Valaki más gépén tudsz akkor belépni és chatelni, vagy wifi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!