Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Facebook chat és üzenetek nem...

Facebook chat és üzenetek nem működik, van valami megoldás rá?

Figyelt kérdés
ujra undítottam a épet, máshol is megpróbáltam. minden más működik, ez nem, azt se tudom, hogy kitől jöttek az új üzeneteim... sürgős lenne, tudtok valami megoldást?

2013. aug. 13. 21:42
 1/10 anonim válasza:

1. véletlen kikapcsoltad (bár ehhez kell egy nagy adag szerencsétlenség, de velem már előfordult)

2. kevés a memória vagy lassú a net, nekem ilyenkor nem tölti be a csetablakot, vagy nem tudom megnyitni az üziket

3. face hiba, ezzel nem sok mindent tehetsz, nem tudom van-e benne vhol hibabejelentés lehetőség

2013. aug. 13. 21:46
 2/10 A kérdező kommentje:

az első biztos nem, mert ha a chatet ki is kapcsolom, az üzeneteket meg tudnám nézni :D

ha a második, vagyis hogy túl sok a memória, mit tudok tenni? Mármint nem nagyon értek hozzá, előzményeket töröljem, vagy mivel tudok helyet felszabadítani?

2013. aug. 13. 21:50
 3/10 anonim válasza:

Én vettem még 2giga memóriát pluszba. :)

De a kevés memóriának azért más tünetei is vannak. Nemcsak a netezés problémás olyankor.

Neted nem lassú? Nálunk router van és ha rossz a kapcsolat, gyenge a jel, akkor a face bizonyos elemei, pl. cset nem töltődnek be.

2013. aug. 13. 21:54
 4/10 anonim válasza:
de esélyesebb hogy maga a face zavarodott be, nekem szilveszterkor volt ilyen. 5 üzenet azóta is bent van, jelzi, de nem lehetett sem akkor, se most megnézni.
2013. aug. 13. 21:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Csomó embernek nem jó most a chat se az üzenetek.. nem a gépeddel van a gond. Nekem is rossz
2013. aug. 13. 21:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Zárj be minden alkalmazást, az is lehet, hogy a háttérben fut még valami. Az előzményeket is törölheted.

De ha a net lassú, azzal nem nagyon tudsz mit kezdeni, lehet, hogy elértél valami adatforgalmi korlátot.

Valaki más gépén tudsz akkor belépni és chatelni, vagy wifi.

2013. aug. 13. 21:57
 7/10 A kérdező kommentje:
bakker... nekem még sose volt ilyen, de ez a facebook valamit nagyon nem jól csinál:D küldtem nekik üzenetet, de van egy olyan érzésem, hogy ez nem segít, csak az emberek megnyugtatására van..
2013. aug. 13. 21:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanezt produkálta, mikor egy kis faluban voltam, ahol gyenge volt a térerő. Nézd meg a saját idővonaladat és próbálj lefelé görgetni. Ha 3--4 bejegyzésnél nem akar lejjebb menni, akkor a nettel van a gond, nem konkrétan a facéval.
2013. aug. 13. 22:08
 9/10 A kérdező kommentje:
naalehet h megérte küldeni emailt:DD rendbe jüött, megint működik:D köszi a segítséget!:)
2013. aug. 13. 22:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nézd meg a speedtest.net -en a sebességet.
2013. aug. 13. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!