Kindle ebook olvasóról hogyan kell eltávolítani a borítót?
Figyelt kérdés
Kindle 3G-m van és a múltkor észrevettem, hogy lefagyott. (Olyan mintha a képernyő megtörött volna, pedig tuti nem ejtettem el. ) Utána olvastam és elvileg ez lehet a hidegtől, párától és mivel voltam ilyen helyen, szerintem tényleg ez a baj. Egy oldalon azt írták, hogy elkell távolítani a borító részét aztán vissza tenni, és akkor működni fog. Igen ám, de hogyan? Ha valaki tudja a választ, képeket is tudna majd mutatni? Fontos lenne!2013. jan. 5. 12:43
1/2 anonim válasza:
Milyen boritó?
Szétszerelni? [link]
De elötte probáld meg újraindítani, alul a bekapcsoló gomb hosszan nyomva, hátha segít.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, sajnos a szétszerelés nem működött és a kikapcsolás sem...valószínüleg visszacseréljük, mert van még rajta garancia.
2013. jan. 6. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!