Mi a véleményetek a Prestigio PER3172B ebook olvasóról?
Oké, akkor pontosítok a kérdésen. :) Amit neten meg lehet találni róla, azt mind tudom, de véleményeket sehol nem láttam.
Eddig DPS E750-em volt, ami szintén nem "ebook olvasó", de én tökéletesen elvoltam vele. Most 2hónapos, ha bekapcsolom, folyamatosan újraindul, amig le nem merül az aksi.. Megtudtam, hogy ez ennél a típusnál kb mindenkinél jelentkezett pár hónap után.. Ezért vissza akarom vinni, levásárolnám az árát, de ami ilyen árban van, mind szr. Egyedül a prestigio-rol nem tudok semmit. Pl tényleg bír-e 8 órát, felismeri-e az ékezetes karaktereket, nem csak fektetve lehet-e olvasni rajta, mint egyes típusoknál, a gombok meddig bírják rajta, meg úgy általában mennyi az élettartama, mert semmi kedvem 2hónap után megint valami újat nézni.
Szia!
Bocsi, én nem véleményezni szeretnék, hanem kérdezni. Most szeretnék egy ugyanilyen Prestigiot venni, de sehol nem találok róla véleményt. Ilyenre cseréltél? Bevált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!