Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan kell a monitort összekö...

Hogyan kell a monitort összekötni a géppel?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy a tv legyen a monitorom.

Még ez a nagy tv-m van (katódsugárcsöves), meg lehet ezzel is csinálni?

Ha jól tudom s-videó kábel kell, de annak is van 1000 fajtája, és nem tudom, hogy milyen legyen a vége.

De ha a kábel megvan, akkor még kell-e valamit beállítanom?

2009. nov. 30. 19:40
 1/5 anonim válasza:
igen a videókártyádnak is ugye kompatibilisnek kell lenni vele + átkell majd a gépen kapcsolni a tévére.
2009. nov. 30. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:
a gépen elindítod a VGA drivert és beállítod másodlagos kijelzőnek a TV-t.
2009. nov. 30. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Tapasztalataim szerint iszonyat rossz lesz a grafika, filmet nézni MAX, de játszani, netezni, vagy bártmi mást, nem igazán lehet, nálam legalábbis ez volt. Nem lehetett elolvasni rajta a szöveget.
2009. nov. 30. 21:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Filmnézés miatt érdekelne.

És honnan tudom meg, hogy kompatibilis-e?

Amúgy egyik ismerősöm összekötötte a gépét a tv-jével (bár neki újabb volt, már lapos, stb.), és neki tök jó minőségű volt.

De neki nem valami "átlagos" módszerrel volt összekötve ha jól tudom, hanem ilyen furcsán.

2009. nov. 30. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
kompozit és s-vdieoval, tapasztalataim szerint nem elsz tul éles kép, filmezni max.. szöveg olvashatatlan lesz. kérdés h a tv-n van-e s-video bemenet. videokártyán miylen kimenet van, aszeirnt kell kábelt kiválasztani..
2009. dec. 1. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!