Hogy tundék egy full hd-s (dvi, vga) monitort összekötni egy dvd-vel (scart, yuv, koax)?
Figyelt kérdés
Van egy full hd-s monitorom és van benne dvi és egy vga. Dvi jobban tetszene mert jobb a minősége elv. De a dvd-n van scart yuv koax. Tippeket kérnék és tanácsot, hogy melyik megoldás adná a legjobb minőséget és ha van ötlet hogy hol tudnám az átalakítót beszerezni legolcsobban azt is szívesen fogadom:) legjobb lenne ha egy átalakítóval meglehetne oldani [link] ilyen átalakítókat találtam de ezek nem a legolcsóbbak amik közel vannak. Egyéb tipp hogy inkább probáljam meg a vga-t egy egyszerűbb nem yuv-al? ( itt olvastam hogy a yuv a legjobb minőség ha tapasztalatok van ti is támasszátok alá [link] )2009. dec. 24. 23:31
1/3 A kérdező kommentje:
A válasz sehogy mert a dvi digitális a vga is és a yuv koax scart ezek mind analóg jelek tehát aki össze akarja kötni ezeket annak nemfog menni.
2009. dec. 30. 19:49
2/3 anonim válasza:
Hali!
Számítógép közbeiktatásával a legegyszerűbb és talán a legolcsóbb is; TV tuner kártya kell hozzá. Igaz egyszerűbb, olcsóbb lenne belerakni a dvd-t :) .
Amúgy amik az árgépen vannak kajak biztos vagyok benne, hogy azok nem fognak működni, révén nincs bennük elektronika ami az analóg jeleket digitalizálná.
hmmm. látom hobbielektronikán már kigugliztad, hogy box kell hozzá... Azért gondold meg ennyi pénzért bőven kapsz egy dvd-lejátszásra alkalmas számítógépet :). Vagy keress olyan dvd-lejátszót, aminek van hdmi kimenete; abból dvi-t már lehet csinálni.
Amúgy a legjobb minőséget bluray-el kapnád :P
3/3 A kérdező kommentje:
Oksa köszi.
2010. jan. 5. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!