Mivel, és mennyiből tudom működőképesen összekötni a monitort a DVD lejátszóval, ha a DVD-n SCART[EURO AV], vagy (ez egy kis kapcsolóval átállítható) komponens videó [YPrPb] kimenet van csak, a monitoron pedig D-SUB, és DVI bemenet?
Figyelt kérdés
Kerestem neten, de nem találtam erre választ. A kérdést felvetette más is, de válaszokat ott sem láttam, szóval beírtam ide, hátha van valaki akinek ugyanígy van, és biztosan tudja, hogy amit leír az működik is.2010. okt. 23. 09:02
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Component video [YPrPb] (3 RCA)-ból (DVI-D)-be kell!
Olcsó átalakító kábel 1-2eFt-értékben.
2010. okt. 23. 14:35
5/6 A kérdező kommentje:
Mi a neve? 6-700Ft-ért van olyan amin van 1 DVI-dugó és 3 RCA hüvely. Más hasonlót sem találtam, de ezt sem hiszem, hogy a DVI-->RCA ha működik is, fordítva is jó.
2010. okt. 23. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!