Hogyan lehet két monitort két egeret és két billentyűt összekötni egy számisigép házhoz?
20-25 méternél sima VGA kábel már nem visz át. Egeret meg billentyűzetet simán bedughatod az USB portba.
Egyébként mi lenne a cél ezzel, mert ez nem világos.
Simán megoldható, tegyél a gépbe egy olyan video kártyát amin két monitor kimenet van, a windóz simán lekezeli a két monitort.
Amiknek a kiterjesztett kezeléséhez tudom még ajánlani a Double Desktop és a GridVista alkalmazásokat, ez utóbbi a neve ellenére nem csak vista alatt fut, simán műkszik az XP alatt is.
Klaviatúrát meg egeret is rádughatsz két garnitúrát ha USB-s nem fogják zavarni egymást (ki van próbálva) csak egyszerre ne akarjátok mind a két egeret húzgálni mert attól, hogy két egeret dugsz a gépre kurzor ugyanúgy csak egy lesz ami össze vissza fog menni mindenfelé, a klaviatúránál meg ha az egyiken bekapcsolod pl a shift lock-ot akkor másikkal nem tudod kikapcsolni.
Hosszabbítókat, szabvány monitor és USB hosszabbítót használj nem valószínű, hogy fogsz kapni egyben ilyen hosszút, de 5 max 10m-eseket már lehet kapni, amiből összedughatod a neked szükséges hosszt.
"Egyébként mi lenne a cél ezzel, mert ez nem világos."
Mi nem világos a kérdésben?
Az a cél, hogy két helyről kezelhesse a gépet, mint most én is pl.
A gép kint van a nappaliban az összes perifériával együtt, persze a kinti monitor most ki van kapcsolva, én meg bent döglök az ágyon a szobában az éjjeli szekrényen a benti monitor ölemben a benti klaviatúra, mellettem meg az egér igy nem kell ki-be cuccolnom, csak azt a monitort kapcsolom be amelyikre szükségem van.
Most már világos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!