Pekkerke kérdése:
Mit vegyek meg előbb? (bőven lent)
Figyelt kérdés
Szeretnék ps vitát és ps3-at? A ps3-omhoz kéne tv aminek kinéztem a sony 32w650a-t! De ps vitát megmár régóta szeretnék suliban is tudnék vele menőzni papírgyüjtéskor. :D de így megéri h még csak régi tv-m van, nincs ps3-am. Egyszer mindegyik meglessz max másfél év! A tv-t a ps3-om előtt venném! Csak ÉRTELMES válaszokat! Zöldkéz megy!! :D2014. jan. 6. 23:00
1/4 anonim válasza:
Nekem van ps3 am a psvitát már próbáltam de nekem nem jött be persze hasznos és jó mert tudsz vele játszani bárhol de a ps3 hoz mellékelnek SD tv hez kábelt szóval működik az a régi tv- el és szerintem nagyobb képernyőn jobb játszani és a controllerje is kényelmes nekem ezért jobban bejön utközben meg suliban meg a telón játszok .
2/4 A kérdező kommentje:
Én is telón de egy pénzes játékot nem tudok letölteni mert anyám nem engedi mivel fizet és feltörik a bankártyáját xD. Nem olyan jó telón játszani... Ezért szeretnék vitát és ps3-at de a ps3hoz kell tv... Képcsövesen szar! Ezért Szal mit vegyek előbb??
2014. jan. 7. 06:53
3/4 TaKy99 válasza:
Ha játszani szeretnél, akkor PS3, TV, Vita a sorrend.
Ha "menőzni" szeretnél, akkor csak Vita. De erre a célra inkább arany iPhone 5S. vagy, ha ezt a haverok nem értékelik, akkor iTab... Ezeknek van ma hype-ja.
4/4 A kérdező kommentje:
férre értettél :) a vitával menőznék is meg játszanék is! ps3-al spanokkal játszanánk amikor átjönnek meg persze egyedül is :D littlebigplanet, far cry 3, crysis 3, bf4 ilyenekkel! de ehez kéne a tv mert képcsövesen elég SZAR!!
a ps3 + tv kb nyár közepére lenne meg! ps3 tv vita karácsonyra! ps vitára most van pénzem és ezt megtudnám venni! de magába nem tudom nem-e unnám meg!
2014. jan. 7. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!