Pekkerke kérdése:
Ps3-at vagy tv-t vegyek előbb?
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy nem tudom hogy mit vegyek először. a Ps3 élvezetes régi nagy tv-n? vagy inkább vegyek először tv-t aztán ps-t? előbb utóbb meglesz a tv/ps3!2013. dec. 19. 18:30
2/3 anonim válasza:
TV. Ha eddig kibírtad PS3 nélkül, akkor azt a keveset már kibírod.
Amikor megvettem a PS3-am nekem is csak CRT tv-m volt, és bár nem vagyok egy grafikamániás, azért az SD felbontás kevés volt. Nem is igazából a grafikával volt bajom (de az is milliószor jobb HD tv-n), hanem a képaránnyal, meg a feliratokkal. Játékokat már 16:9-be csinálják, a CRT meg 4:3, feliratokat meg 720p-re optimalizálják, SD tv-n nem is látod mi van kiírva a tv-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!