Autóba milyen hangtechnikát rakjak? Melyikeket érdemes megvenni? Mekkora teljesítményű szól jól?
Figyelt kérdés
olvastam, hogy kell 2 csipogó előre, 2 hangszóró az első ajtókba és egy mélynyomó. nem szeretnék olyan nagyon drágát, de nem vágom ezt a témát. ja és adott egy 4 csatornás fejegység.2014. jan. 5. 19:41
11/16 A kérdező kommentje:
szerinted mi az ami a legjobban megéri árban? neked milyened van?
2014. jan. 5. 20:25
12/16 Osynho válasza:
Nem vagyok én akkora tudás birtokában, hogy ilyet ki merjek jelenteni. Meg ami nekem tetszik, az másnak lehet, hogy nem fog. A hifi nagyon szubjektív dolog.
Nekem most egy Hifonics TX880-as erősítőm van Infinity Reference 1260W subbal, elől Mac Protector szett és egy Kenwood BT60U fej
13/16 Osynho válasza:
Mondjuk 20-30ból kapsz erősítőt, 20 körül első szettet, 20 egy nyomó. Rá lehet futni használható dolgokra még olcsóbban is. Ehhez még kábelezés, biztosíték, stb. Kb így érdemes gondolkodni.
14/16 A kérdező kommentje:
Jól van, köszönöm a segítséget! :)
2014. jan. 5. 20:38
16/16 anonim válasza:
Előző nagyon jól írt mindent.
Én annyit fűznék hozzá, ha te nem vagy olyan hogy az audiofil hangzásra mész, már pedig autóban nem is beszélhetünk ilyenről, pláne nem natúr kasznival (nincs bitumenezve), akkor egy jó mélyre hangolt 10-12 colos bassrefit raknék a csomiba, nem zárt ládát.
Ha már nem az olyan precíz hangok elérése a lényeg, amit csak egy zárt láda tud megcsinálni, legalább menjen mélyre és halljál 25-30 Hz körül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!