Apple ipad air vagy sony xperia z tablet? érveket is szeretnék olvasni kö szi
Alma: 4:3 képarány, megbízható szoftverbolt, 3 év után is ugyanúgy működik, jobb uzemido, kevésbé testreszabhato, pl lasabban jutsz el az email appba, roszabb kamera, jobb pixelsuruseg, kicsit konyebb a sonynal
Sony: android, tehát widgetek kinyitod ranezel az általad beállított képernyőre megnézed az időt teendőidet és az emailedet, jó alkalmazaskínálat de kell rá virusirto és könyebb elrontani mert beleirhatsz akár a rendszerfajlokba is, bővíthető, 16:9 képarány, vízálló nem kell félteni a téától, kávétól, jobb kamera, bár nem profi de tűrheto fotókat csinál, táviranyitóként is működik, usbvel össze köthető a géppel és microusb usb csatlakozó töltő mindenhol van míg lightning nem mindig.
Miért az ipad a népszerűbb? Mert apple és aki egyszer álmát használ az sokat fogja azt használni, illetve mert tényleg jó. Nekem sonym van. Mert az tetszett és vízálló, és most már azért mert testreszabhatóbb. Ezt az érvet, amikor megvettem nem tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!