32 GB-os iPad 4 130 000 Ft-ért megéri? (wifis)

Figyelt kérdés

2013. dec. 17. 15:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nézd meg a styleboltot. Ott úgy tudom, hogy gyári garit adnak.

Viszont zuggsmben ne vegyél, mert ott nem gyári gari van. Meg az ilyen EU gari meg 2 év gari meg hasonlók sem gyári garisak.

2013. dec. 19. 19:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Miért nem? Ezt nem igazán vágom... Ha igazi iPad, és az Appletől száramzik, akkor miért ne lenne gyáris garanciás? Ma már nem a papír számít, amit melléadnak, hanem az IMEI szám, amit már a gyártó "belevés" a készülékbe. Az iPadek pedig világgaranciás cuccok, tehát ha tönkremegy, beviszem, lecsekkolják a számot, és ennyi. Szóval ezt most nem nagyon értem...
2013. dec. 20. 19:05
 13/17 anonim ***** válasza:
Jó, majd ha nem javítják, akkor megérted.
2013. dec. 20. 19:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem vitatkozni szeretnék, csak megérteni. Ezeket elég nehéz hamisítani, pláne, hogy egyből le lehet ellenőrizni, amint kézhez kapot, hiszen az apple support oldalán egyből le lehet ellenőrizni a serial számot. Ha nem valódi, akkor még mindig visszavihetem 8 napon belül. Egyébként nem gsm boltól veszem, csak ezt most nem értem :)
2013. dec. 20. 20:41
 15/17 A kérdező kommentje:

Tehát például itt van ez:

[link]

gyártói garancia, egyértelműen fel van tüntetve. Kérdés: miért átverés? :)

Amerikából egy ismerősöm ismerőse 135-ért tudna úgy küldeni egyet az USA-ból, hogy van rá gyártói garancia és rajta van a 27% ÁFA. Attól még eredeti. Csak januára végére érne ide, nekem meg most kell.

2013. dec. 20. 22:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Ha valaki még idekeveredne (és van Airje), annyit segítene, hogy hol tudom megtalálni a serial numbert? Az ő hátlapján is rajta van, vagy csak iTunes-szal lehet előcsalogatni? Köszi:)
2013. dec. 21. 11:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Beállítások-info-sorozatszám

De asszem a dobozban is rajta van egy lapon

2013. dec. 21. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!